Micanser Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nauczyłem się kożystać nie dawno z Game Makera dzięki pomocy GMclanu, nie wiem jeszcze dokładnie co i jak i mam jedno pytanie" Jak mogę zamieścić swoją grę na stronie GMclanu"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Najpierw to ją zrób. A później pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A może on ma zrobioną? Nie piszcie bezsensownych postów. Micanser, najpierw na stronie głównej muisz kilknąć w ikonkę Uploader, później musisz aktywować swój katalog w uploaderze. Nie pamiętam, jak to dokładnie wygląda, ale ogranicza się jedynie do kliknięcia w odpowiedni link. Gdy aktywujesz katalog, odszukujesz go na liście, wchodzisz do niego, i na górze masz formulasz do uploadowania plików. Uploadujesz i buala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dzięki za te informacje, gre zrobiłem, ale musze jeszcze dopracować graficznie Mam jeszcze jedno pytanko, czy jeśli zrobie gre z dużą ilością muzyki i dźwięków to musze ja zamieścić w pliku z grą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam jeszcze jedno pytanko, czy jeśli zrobie gre z dużą ilością muzyki i dźwięków to musze ja zamieścić w pliku z grą?? Lepiej by było gdybyś użył specjalnych kodów. Ale nie musisz dawać do pliku z grą, ale jeśli to będą mp3 to gra może się nawet długo ładować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Skoro mowa o mojej pierwszej grze to czy myślicie że może się komuś ona spodobać? ta gra to RPG (musze ją jeszcze dopracować) Widok jest z ukosu (coś jak Arcanum lub Diablo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zobaczymy jak pokażesz nam tą gre . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinacz933 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 czekam z niecierpliwoscia na twoja gre mam tylko jedna prosbe zrob ja w rozdzielczosci 800na600 wiekszej nie moge ustawic bo cos mam z karta graficzna zwalone :/ nawet nie moglem w hidden sword Borka pograc ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Moge sie zgłosić na BetaTestera tego RPG-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 To nie jset do końca RPG bo ne wiem jak zrobić INVENTORY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Umiesc to teraz. Bo nie mam co robic:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Niestety odkrylem fatalny błąd i gra dostępna będzie dopiero za kilka dni (w weekend powinna już być)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 To nie jset do końca RPG bo ne wiem jak zrobić INVENTORY To może znajdź przykład.O ile pamiętam to na GM Clanie jest taki przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja znalazłem,daje link: Prosty interface,jak w diablo Niestety odkrylem fatalny błąd i gra dostępna będzie dopiero za kilka dni (w weekend powinna już być)) Jaki to błąd ,jeśli można wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Najgorszym błędem jest to że wszystko wygląda OK tylko po za tym że myszka jakbym jej nie ustawil zawsze jest pod obiektami, screen jest w moim Uploaderze http://www.gmclan.org/uploader/863/screen.jpg (przy okazji ocencie grafikę, raczej trudno bdzie mi ją poprawić) Scren ten pokazuje jak muszka jest pod kratą, ja chciał bym żeby była nad (przez ten problem w niekturych miejscah wogule nie widać myszki) Naszczęście udało już mi się naprawić teb błąd z myszką Mi ten przykład nie działa (może dlatego że mam niejestrowaną wersje Game Makera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 O, grafika wygląda bardzo fajnie, lubię gry z rzutem izometrycznym. Z niecierpliwością czekam na premierę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jak zrobić żeby przeciwnik poruszał się w strone postaci?? (chyba nie ma takiego przykładu, ja nie znalazłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mi ten przykład nie działa (może dlatego że mam niejestrowaną wersje Game Makera) To nie zależy od wersji zarejestrowanej czy też nie,sciągnij sobie cracka. Micanser muszę ci powiedzieć , że robisz doubleposty.Używaj EDIT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 To nie zależy od wersji zarejestrowanej czy też nie,sciągnij sobie cracka. Hę? Różnica jest spora. W niezarejestrowanej wersji nie ma wielu funkcji, dlatego też przykład może nie działać, aczkolwiek nie wiem, bo nie chce mi się ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 z jakiej stronki mogę ściągnoć cracka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udzielanie takich informacji na forum nie jest dozwolone. Szukaj sam albo pytaj się kogoś na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 z jakiej stronki mogę ściągnoć cracka? Wpisujesz w Google i szukasz. Hę? Różnica jest spora. W niezarejestrowanej wersji nie ma wielu funkcji, dlatego też przykład może nie działać, aczkolwiek nie wiem, bo nie chce mi się ściągać. Może ten kto zrobił przykład też nie miał zarejestrowanego.Ja mam niezarejestrowanego i przykład działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 O to jak zrobic aby przeciwnik sie zblizal do postaci. speed=10//szybkosc z jaka przeciwnik zbliaza sie do postaci direction=point_direction(x,y,postac.x,o_postac.y)//komenda powodujaca zblizania sie do postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dzięki Przy okazji spytam czy gra którą robie może sie zaliczyć do RPG jesli nie ma w niej nic w rodzaju handlu i jest bardzo liniowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 To będzie chyba jakiś hack'n'slash ;P Zależy jak stoi reszta spraw. Dawaj giere i tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Przy okazji spytam czy gra którą robie może sie zaliczyć do RPG jesli nie ma w niej nic w rodzaju handlu i jest bardzo liniowa? To zrób w grze jakiś sklep lub tawerne w której będzie można kupić broń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Nie wiem jak, a jesli zrobie sklep to fabuła się popieprzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Pokarz co do tej pory zrobiles... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi