pan123 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 witam chciałbym się zapytać czy są tu jakieś kursy tworzenie gier mmrpg szukałem lecz nic nie znalazłem :{?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 ja znalazłem twój mózg. leżał w śmietniku. mogę ci go sprzedać za jedyne 99990zł, dołączę kurs na robienie mmrpg gratis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 ja znalazłem twój mózg. leżał w śmietniku. mogę ci go sprzedać za jedyne 99990zł, dołączę kurs na robienie mmrpg gratis. co ty sobie wyobrażasz że będziesz mnie obrażał??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 ja Pana nie obrażam! przez myśl by mi nie przyszło Pana obrażać. tylko oferuję oddanie Pańską zguby i wymagam znaleźnych, a do tego dam kurs tworzenia mmrpg - czyli taki, jaki Pan chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 No i zaczyna się afera pokroju tej z TeoTN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 po prostu musiałem to zrobić. a jeśli mamy mówić serio (w co wątpię), to MMORPG, nie MMRPG. na GMCommunity jest tona (no dobra, może trochę mniej) przykładów. jeśli piszemy (bo chyba nie mówimy) serio, to pan123 z pewnością znajdzie to, co mu potrzebne. ja na tacy nie podam, bo mam nadzieję, że autor tematu jednak nie zostawił mózgu w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 po prostu musiałem to zrobić.A ja musiałem Ci dać ostrzeżenie i zawiesić konto na 3 dni. Kultura obowiązuje wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Kultura? kulturą jest nie pytanie się o to samo tysiąc razy na godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Był już taki jeden, co chciał morpka robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Kultura? kulturą jest nie pytanie się o to samo tysiąc razy na godzinę.Sprawdziłem jego posty i nie pytał się o to samo tysiąc razy na godzinę, więc jesteś w błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Więc uważasz, że nie powinien używać wyszukiwarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Powinien, ale to nie jest powód do obrażania go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Nigdzie go nie obraziłem ;) Po prostu zdefiniowałem kulturę w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 A czy napisałem że obraziłeś? ;) A tutaj akurat kultura ma się nijak do takiego postępowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 nie obraziłem i nie zamierzałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ale tu chodzi o Jakluba :o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 mmrpg Czyli co, crpg w tysiąc osób na jednym komputerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ej, to by było fajne na jakieś większe imprezy =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 crpg Crunchips Role Playing Game? Ej, to by było fajne na jakieś większe imprezy =D Serio nie wiem co to Crpg : [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Dobre, dobre :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Serio nie wiem co to Crpg : [ Żarty sobie robisz, czy wat. http://pl.wikipedia.org/wiki/Komputerowa_gra_fabularna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 nie obraziłem i nie zamierzałem ;) To po ch...olerę się odzywasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi