Jakim Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Hiho! Mam przyjemność zaprezentować - a właściwie międzynarodowa grupa demoscenowa eXtrait - zwycięskie demo mindtrip z Function party. Miłego podziwiania. Niestety nie jest to praca kompatybilna z ATI, lecz niżej znajduje się link prowadzący na YouTube. Screeny: Download: ftp://ftp.untergrund.net/users/martin/eXt...%5Bs%5Dtrip.zip (17.2 MB) YouTube: produkcja w największej bazie dem - pouet.net: http://www.pouet.net/prod.php?which=53879 Dla tych, którzy nie wiedzą za bardzo, na czym polega demoscena, odsyłam do Wikipedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 nie pobawię się... super;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Zawsze można obejrzeć z YouTube, chociaż wiem - to nie to samo ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Linger in Shadows to to nie jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi