Makary155 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 A ja mam takie inne pytanie, gdzie AudioKombajn wsiąkł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Audio Kombajn się zepsuł bo wrzuta go zbanowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 No co za mendy, teraz to banują, a błąd na wrzucie umożliwiający ściąganie piosenek przez zmianę jednego słowa w adresie to wykryli dopiero w tym roku! Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam. W sumie skrypt internetowy to też pewnego rodzaju program, więc chciałbym Wam zaprezentować moje radio internetowe. Proszę o ocene wyglądu i ogólnie strony TechnoWave No i oczywiście zapraszam wszystkich na audycję z otwarcia - 19 września (sobota) Na antenie możecie usłyszeć klimaty Techno, Dance, Hands Up, Trance, House i Disco i im podobne. Tytuł: TechnoWave.fm Gatunek: www / muzyka Opis: Skrypt radia połączony z forum i shoutcast hmm, od prywatnych wykonawców czy z sieci? bo o ile ja tu słyszę niektóre kawałki są komercyjne ;> zaiks masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Jest darmowe więc w czym to przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Pieter, daj spokuj, sam przecież puszczałeś komercyjne kawałki, i nikt nie narzekał ;D swoją drogą, czemu już nie ma brukstacji? :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastro Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Pieter, daj spokuj, sam przecież puszczałeś komercyjne kawałki, i nikt nie narzekał ;D swoją drogą, czemu już nie ma brukstacji? :0 Brukstację można postawić nawet teraz, tyle że wszyscy jej operatorzy mają bana na gmc i mają już to w dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 pff, mi tylko chodzi o Pietera, on ma glos do radia i dobra muze puszczal, reszta Was mnie szczegolnie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastro Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 czemu już nie ma brukstacji? :0 pff, mi tylko chodzi o Pietera :/ ? W każdym razie odpowiedziałeś sobie sam na swoje pytanie. Resztę słuchaczy też przestała interesować (brukstacja i my) i nawet głos Pietra nie pomógł utrzymać słuchalności na sensownym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 bo reszta była do bani :/ ot dla czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 jaka brukstacja? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 nie ważne, Ciebie Skovv tu jeszcze wtedy nie było, a że też raczej jej nie będzie to nie masz sie czym w sumie interesować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 jak zawsze milutki...:D skąd wiesz że nie będę? :P Cuda się zdarzają :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 My chciec DJ pietera : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Dajesz Pieter, jesteś naszą nadzieją na lepsze jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ja bym tam słuchał brukstacji... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 zróbcie kilka odłamów stacji np. rock pop itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Wasza rozmowa zmotywowała mnie do pewnych działań! Nie, nie reaktywujemy Brukstacji, bo ona sobie dednęła i kuniec tematu. Za to Masło Stacja niedługo zdobędzie Wasze serca! Obecnie poszukujemy prowadzących: info w sygnaturce. Organizacja: Web Dezorganizacja: Bagno Sprawy techniczne: Bagno Może jakimś cudem uda nam się pozyskać wszechwspaniałego Pietera na prowadzącego? Kto wie! :D A teraz pożegnajmy offtopic i wróćmy do tematu! Strona bardzo ładnie wykonana, widać że macie dość profesjonalne "przygotowanie" do tematu jak na amatorów. Ale muzyka totalnie nie dla mnie. Dłużej niż minuty z Wami nie wysiedzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Maslo nie jest smieszne. Zrobcie zmartwychwstanie brukastacj i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Szczerze mówiąc to chcieliśmy, ale nam, że tak powiem, nie dali. Poza tym Brukstacja była radiem halpowym a nie Gmclanowym, a jak ktoś tam słusznie zauważył, na gmc halpowiczom posypały się bany. (21:21:58) Webzir: Cześć Globi, jeżeli dobrze pamiętam to o tym już rozmawialiśmy, ale już sobie zapomniałem co z tego wynikło a archiwum mi wcięło; do kogo mam się zwrócić by dostać *prawa społecznościowe* do brukstacji? Globi: do mnie Globi: ale ich nie dostaniesz Globi: więc sie wal Globi: na #*cenzura* mówią że masz s********ć Globi: od brukstacjii No, to by było na tyle ;p Masło musi zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Każda inna nazwa, byle nie "Masło stacja" - wiochy Wać nie rób, wstydu oszczędź ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ^_^ To Bagno wymyślił, poza tym to nazwa robocza. Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Nie słuchaj Bagna w takim razie :P obyście wymyślili coś stokroć lepszego, bo już sama nazwa odrzuca ;p ale koniec offtopu Panowie, ja niestety (albo i stety) nie miałem przyjemności słuchac tego radia DJ Mentosa, ale powiem że skoro puszczają samo techno, a mi ono w sumie średnio leży to raczej nie zamierzam być stałym słuchaczem, no chyba że mnie czymś pozytywnie zaskoczycie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Pieter, daj spokuj, sam przecież puszczałeś komercyjne kawałki, i nikt nie narzekał ;D swoją drogą, czemu już nie ma brukstacji? :0 psichix napisz mi na gg ;) bo za niedługo ruszamy z nowym radiem. Nawet mam propozycje na nazwę xD ihooy radio. Nie no żartuje, nazwę się jeszcze wymyśli, to akurat najmniej ważne w tym momencie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ERO Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Najlepsze było jak DJ z Hua!! w pozdrowieniach nazwał mnie panem emotką xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 hmm może dzieci z ADHP stacja? :D e1: hmm...ten speaker lepszy :] e2: chyba nie wymawia "R" ale ja też :D ale luz chyba to nikomu nie przeszkadza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 ja osobiscie nie lubie techno ale radio fajne :thumbsup: haha moze stworzycie cos jak eska :sp_ike: 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marker Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 OMG :D Swietne radio, ale tnie czasem, a koment Evila przed chwilka mnie rozwalil :D "Emm, tutaj Maciek pyta gdzie kupilem mikrofon... Noo ja kupilem mikrofon na odpuscie" xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A ja się spytam czy w końcu pojawi sie link do gry żebym sobie pograł, albo przynajmniej jakiś skrin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A ja się spytam czy w końcu pojawi sie link do gry żebym sobie pograł, albo przynajmniej jakiś skrin. https://gmclan.org/up3370_3_gra.html Chociaz masz racje... @Web: To kiedy moge grac brytyjski metal? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi