Osiem Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja 3 klasa gimnazjum, dwa razy mam po 5 lekcji :o I tylko raz 7, więc generalnie luźno dość. Gdyby nie 6 polskich i 5 matematyk :< Lol wut, ja miałem w 3Gim cały czas po Osiem O_O" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Osiem, miałeś osiem, gdyż w poprzednich klasach miałeś pewnie mało. Ja miałem ogromną ilość lekcji, w drugiej mniej a w trzeciej już w ogóle luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 2 klasa podstawowki ;( podobno duzo gorsza od pierwszej , niewiem jak to przezyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A ja miałem coraz więcej. No cóż, pojebana szkoła społeczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 2 klasa podstawowki ;( podobno duzo gorsza od pierwszej , niewiem jak to przezyje... ohohoho, jakie śmieszne. nie wytrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Śmieszne ? To wcale nie jest smieszne ;( jeszcze sa tacy starsi chłopcy z 3c i oni bija wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja dziś zacząłem 3. rok nauki w Chimerycznej Akademii im. prof. T. Alenta. Poznałem kilku nowych kolegów, z czego jeden jest cyborgiem, inny ma moce telekinetyczne, a dwóch jest wilkołakami. Wychowawca przypomniał nam zwyczajowe reguły - nie biegać, nie spóźniać się, nie porozumiewać się telepatycznie podczas klasówek, w razie alarmu założyć kombinezony antyradiacyjne i położyć się na ziemi z rękami na głowie - i rozeszliśmy się do domów. Ja przed wyjściem jeszcze tylko zjechałem windą na 18. poziom pod ziemią, by obejrzeć swoją szafkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 6 klasa podstawówki :] . Dzisiaj był też generalny syf w szkole bo numery szafek zamienili i nikt o tym nie wiedział ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A ja miałem coraz więcej. No cóż, pojebana szkoła społeczna Ja bym wolał tak, bo w 3 klasie za duże rozluźnienie i nie jesteś kompletnie gotowy na to co będzie potem :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No ja mam teraz mniej lekcji, niż miałem tam O-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A u mnie na 5 tylko 2 fuckable :( Ale cała reszta szkoły to same dupy, nawet nauczycielki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Nawet na gmclanie musicie mi przypominać moją 2gą gimnazjum? :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 3 gim, a plan mam wyjesuper rekord to mam w piątek, na 8:55 i tylko 4 lekcje : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A ja zacząłem 3 gim, spoko nawet jakieś ułomy doszły, ale za to panienki wyładniały :*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja zacząłem dzisiaj 1 rok w LO ;p nauczyciele każą do siebie mówić panie/pani profesorze/or a żaden nawet doktora niema O.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 W Polsce w szkołach średnich, zwłaszcza w liceach ogólnokształcących tradycyjnie nazywa się wszystkich nauczycieli profesorami, choć formalnie posiadają oni zwykle tytuł zawodowy magistra. by wikipedia chociaż mnie też to wkurza lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Już za rok maturaaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Nie tylko nowy rok szkolny. Dziś mija 70-ta rocznica napaści Hitlera na Polskę. a co do szkoły to ja właśnie zacząłem technikum :D klasa zapowiada się nieźle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A ja mam jutro na 7:45 nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A ja na 7.50 tak jak w tamtym roku i jest git bo końce 30 minut wcześniej niż w pierwszej klasie i podstawówce :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja mam jutro na 11 O-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A ja na 8:00 :P Tylko w poniedziałek mam na 9:45 a tak ciągle ósma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja dziś zacząłem 3. rok nauki w Chimerycznej Akademii im. prof. T. Alenta. Poznałem kilku nowych kolegów, z czego jeden jest cyborgiem, inny ma moce telekinetyczne, a dwóch jest wilkołakami.Ty się z tego śmiej póki możesz, otherkiny już się powoli w Polsce pojawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 otherkiny już się powoli w Polsce pojawiają. Cholerne araby i murzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja mam codziennie na 8:00. Przez jakiś durny plan dodatkowych i jednocześnie obowiązkowych zajęć :frusty: ( :rip: <-- Wakacje :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Matura się zbliża... Po tym za******* profilu z pewnością będę miał wyjście na studia. Trzeba było iść do technikum :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Trza było iść do zawodówki : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Yep, np. hydraulicy są teraz bardzo potrzebni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 I specjalista od śrubki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Dopóki ten temat nie powstał, nie sądziłem, że tyle dzieci tu jest na forum :o . A ja tam się cieszę, że wracam do szkoły, ciekawie będzie :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi