topti Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam Was! Trafiłem tutaj, ponieważ jestem kompozytorem muzyki i chciałbym zgłosić swą gotowość do współpracy z ochotnikami szukającymi takiego twórcy Próbki mojej twórczości możecie znaleźć tutaj: http://www.soundclick.com/bands/default...tent=music Jeżeli ktoś będzie zainteresowany moim dotychczasowym doświadczeniem: - konkursowy jingiel dla Allegro Windsurfing Cup 2008 (nie zająłem miejsca na podium) - dwa jingle dla TVP Historia (program "Bez komentarza", drugi program jeszcze w produkcji) - kilka dokumentów m. in. dla Telewizji Polskiej, zespołu ML Produkcja oraz grupy Yo! Production (część znajdziecie tutaj: http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/4130926,2) - odbyłem też krótki staż w Telewizji Katowice, gdzie chcąc zapoznać się z elementami pracy nad materiałem filmowym uczestniczyłem przy montażu kilkunastu reportaży Póki nie dorobię się własnej strony możecie mnie śmiało molestować pod numerem 609 271 984 bądź mailowo piotr.pawel.surmacz@gmail.com. AKTUALIZACJA Zapraszam wszystkich na mój kanał, gdzie możecie sprawdzić jak piszę muzykę pod konkretny obraz! :thumbsup: http://www.youtube.com/user/PiotrSurmacz?feature=mhsn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Tutaj będziesz się marnował. Większość tutaj to bogate dzieciaki typu Paqoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Obrazki przy utworach gniotą. //edit: hm, szybsze utwory z mocną perkusją lepiej ci wychodzą, spokojniejsze za bardzo śmierdzą samplerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Brakuje nam kilku ścieżek do Almory. Miał je robić Peter Szwach, ale na razie nie zrobił nic, więc pewnie będziemy musieli poszukać jednak innej osoby. Jeżeli jesteś chętny, to daj znać, ale ostrzegam - to jest gra non-profit :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Póki nie dorobię się własnej strony możecie mnie śmiało molestować pod numerem 609 271 984 bądź mailowo piotr.pawel.surmacz@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie! Jak będziesz potrzebował jakiegoś sponsorowanego hostingu na stronę, składowanie swojej twórczości, to wal do mnie śmiało (tylko kup sobie domenkę na podpięcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Brakuje nam kilku ścieżek do Almory. Miał je robić Peter Szwach, ale na razie nie zrobił nic, więc pewnie będziemy musieli poszukać jednak innej osoby. Jeżeli jesteś chętny, to daj znać, ale ostrzegam - to jest gra non-profit :) Gnysek przecież mówiłem jak to wygląda z terminami. Prawdopodobnie jutro zaczyna produkcję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 strona sie kompletnie rozwalila, nie moge zadnego utworu odpalic. moglby ktos je umiescic w poscie (perm linki)? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Podoba mi się ten pandowy kawałek :P. Jeśli da się non-profitowo to może skorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Gnysek przecież mówiłem jak to wygląda z terminami. Prawdopodobnie jutro zaczyna produkcję... Dobra ja i tak się z nim osobiście nie kontaktowałem, więc jak nie ma czasu, niech sobie odpuści, nie będe mu się w napięty grafik na siłę wciskał, bo na koniec nic z tego nie będzie. Wolę mieć soundtrack średniej jakości na czas, niż brak soundtracku najwyżej półki. Boję się, że nigdy się nie doczekam, a z robieniem za free to też jest tak, że im lepsze nazwisko, tym mniejsze szanse :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJLo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 a o jakim soundtracku mowa..?? p.s moze Ja moglbym sie podjac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Mowa o soundtracku do gry Almora Online. Więcej info www.gear-studio.com. Pogadaj z Gnyskiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 http://www.homerecordingconnection.com/ele...ype=2&src=2 Coś w stylu Little Big Adventure - przynajmniej miało być! ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Coś takie midi'owate. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 fakt, ale mimo wszystko przyjemnie się słucha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Coś takie midi'owate. ;dNie. Dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Bardzo proszę jeśli to możliwe o stworzenie utworu do gry Alien odrodzenie,najlepiej taki krutszy ok 30 sekund. Z góry Ogromne dzięki dla kompozytora!XD W zamian za to mogę tylko zaoferować Creditsy do mojej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Cieszę się ludzie, że zapisałem się do Waszego forum - dziś mi skapnęło zlecenia od faceta, który mnie tutaj znalazł. :D W wolnym czasie polecam jak zawsze www.myspace.com/topti - nowości to utwory 10 i 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ło matko, ten jingiel co podałeś mi się kojarzy z Simsami :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zachęcam do przesłuchania nowości - 1, 11 i 19 bądź do rzutu na taśmę wszystkiego po kolei jeżeli ktoś się bardzo nudzi! :) Bardzo to wkurza że się czasem przypominam? Taki mikrosondaż. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Nieoszlifowane brzmienia (niewyprofilowane głośności i barwy jak dla mnie), ale kompozycyjnie jest całkiem ok, tak samo jeśli chodzi o koncepty :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Bardzo fajne utwory ;) ale jak jak ? Napewno za to kase chcesz ... ps. Przecież w mortal gladiators online nie będę ciągle jechał na soudtracku z Evil Islands :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 mi by się przydał jakiś loop do platformówki o fasolce która zabija robaczki i zjada owoce :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 a mi metal (D:) do shootera z hordami zombie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 http://www.myspace.com/topti - nr 1 Pierwszy numer napisany dla właścicieli portalu Fantazjada.pl na potrzeby realizowanego przez nich filmu - polecam zajawki! :D Co do głosów/zapytań wyżej - większość utworów jest do nabycia, mogę też coś napisać ale wszystko to ODPŁATNIE - charytatywnie to ja mam pracę na etat a za dwa miesiące wesele to każdy grosz się przyda. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Teraz polecam już całą pierwszą trójkę na myspace :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zapraszam na mój kanał YT, na którym możecie między innymi zobaczyć moje konkursowe prace na Festiwal Transatlantyk. :thumbsup: http://www.youtube.com/user/PiotrSurmacz?feature=mhsn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 I najnowsza, "kopalniana" produkcja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nie mam warunków do dobrego odsłuchu, ale brzmi więcej niż dobrze; podoba mi się aranż. Kompozycja typowa - moje jazzowe ucho przyzwyczajone jest do większych wariacji ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dzięki Jakimie, jak dobrze pójdzie to będziesz mógł posłuchać na żywo w tarnogórskiej Zabytkowej Kopalni Srebra. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topti Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Kolejny kawałek kopalniany tutaj. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi