Broccatee Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dajcie mi tu jakieś gierki 3D w stylu Kangurka Kao (platformówki dla dzieci) zrobione w GMie, bo chce je zdekompilować :lol: Tylko please nie żadne Cairo, najlepiej jakieś ang tytuły B) Jak się masz zamiar mądrzyć to się nie udzielaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 bo chce je zdekompilować co do tematu. poza Cairo 3 i Blockmanem nie znam żadnych (Cairo lepsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Nie zrozumiesz nic z nieswojego kodu :( Więc dekompilacja nic nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Tu jest jedna taka fajna gra. A tu inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Piter ( :lol: ) thanks. Te gry co narazie podaliście to takie słabe są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Tak się rodzą Dzieci Halpu : /... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Te gry co narazie podaliście to takie słabe są czy naprawdę liczyłeś na Super Mario Galaxy lub innego Sonica? imo to, co zostało podane, jest całkiem grywalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 czy naprawdę liczyłeś na Super Mario Galaxy lub innego Sonica? imo to, co zostało podane, jest całkiem grywalne. Uwierz mi, jest wiele dobrych gier 3D zrobionych w GM. Ja chcę tylko linki :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Uwierz mi, jest wiele dobrych gier 3D zrobionych w GM. No to skoro wiesz że są, to dlaczego nie wiesz jak się nazywają? Zapewniasz nas o czymś o czym nie masz pojęcia? Nie no ten post to jest szczyt głupoty, proszę tutaj achievment. A dla Korodzika można dać acziwa za rickrolla xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Broccatee, moze i sa, ale jak juz sa, to nie wydaje im sie aby ktos byl tak glupi aby jej nie zabezpieczyc : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Broccatee, moze i sa, ale jak juz sa, to nie wydaje im sie aby ktos byl tak glupi aby jej nie zabezpieczyc : ) Pewnie nie masz dekompilatora :P uwierz mi, jest naprawdę wiele cudownych gier, które nie są zabezpieczone (przykładowo taki Crime Life 1&2, czy nawet Mercy Fall Beta Demo). Wydaje mi się, że autorzy robią to specjalnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, że autorzy robią to specjalnie och tak, z pewnością nie zabezpieczają swoich gier po to, żeby Broccatee i inne dzieci mogły sobie je zdekompilować, podmienić parę tekstur (modele zbyt trudno przerobić) i wydać pod swoją ksywką. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Pewnie nie masz dekompilatora :P uwierz mi, jest naprawdę wiele cudownych gier, które nie są zabezpieczone (przykładowo taki Crime Life 1&2, czy nawet Mercy Fall Beta Demo). Wydaje mi się, że autorzy robią to specjalnie ;) Dekomplikowanie gier jest nielegalne : ) A i dekomplikator mam, lecz uzywam do odzysiwania starych projektow, a nie do tego co Jaklub powiedzial. Nie jestes cool majac dekomplikator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 @Poxipol: *Dekompilowanie, *dekompilator :) . Wydaje mi się, że autorzy robią to specjalnie Przeczytaj sobie najpierw licencję gry, to się dowiesz czy dekompilowanie jest legalne czy nie :) . Od razu Ci powiem - nie. Wiesz, że autor takiej gry może podjąć kroki prawne, jeżeli byś wydał pod swoim nickiem jego pracę ;> ? A te nie skutkują warnem na GMCLANie, tylko czymś poważniejszym :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Jest coś poważniejszego? :mellow: Brocatte, czekamy na przykłady, skoro jest wiele dobrych gier 3D jak Cairo zrobionych w GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ŁoO jezu, o co takie halo? :huh: :lol: och tak, z pewnością nie zabezpieczają swoich gier po to, żeby Broccatee i inne dzieci mogły sobie je zdekompilować, podmienić parę tekstur (modele zbyt trudno przerobić) i wydać pod swoją ksywką. Tak, twoje też idzie zdekompilowac :] Dekomplikowanie gier jest nielegalne : ) A i dekomplikator mam, lecz uzywam do odzysiwania starych projektow, a nie do tego co Jaklub powiedzial. Nie jestes cool majac dekomplikator. No jasne, nikt nie mówi że używasz tego do innych celów. Wiesz, że autor takiej gry może podjąć kroki prawne, jeżeli byś wydał pod swoim nickiem jego pracę ;> ? autor takiej gry może podjąć kroki prawne może podjąć kroki prawne podjąć kroki prawne kroki prawne Szczerze mówiąc nie chce mi się wierzyć, że komuś będzie się chciało walczyć w sądzie. Ludzie gorsze świństwa robią, a jakoś do więzienia nie idą... taki autor to mi może possać pałe - przynajmniej w tym kraju nic mi nie grozi :rolleyes: Jest coś poważniejszego? :mellow: Brocatte, czekamy na przykłady, skoro jest wiele dobrych gier 3D jak Cairo zrobionych w GM. Po pierwsze Broccatee a nie Brocatte. Po drugie - przykłady chcesz? Ojj wiele... np godna polecenia gra Village 3D: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=443407 W skrócie temat zamykam, sam se znajde darmozjady :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi