Platyna Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Boże Marmot nie przesadzaj. Szczerze mówiąc ja wątpię by PoxiPol napisał ten post po to by dostać jakiś durny achievment. No bez jaj. Poprostu sobie zażartował. Żart jakich jest pełno w Valhalli i nie widziałem powodu by coś z ty robić jak ktoś to zraportował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ale to był tylko przykład. Po prostu obawiam się, że zacznie się robić syf na forum. Już wcześniej ktoś napisał posta pełnego błędów ortograficznych żeby się tylko do cytatów dostać, a teraz było z Poxipolem. Chodzi mi o to, żeby nie było takiego chamskiego nabijania tych achievów. One są tylko dla zabawy, żeby odreagować trochę od stresów codziennych, a nie po to, żeby specjalnie zasyfiać forum, żeby sobie nabić jakiś ;p . Ostrzegam po prostu zanim się zrobił burdel, żeby nie było żadnego specjalnego nabijania. Zresztą, nic nikomu jak dotąd nie zrobiłem, więc nie widzę problemu ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A ja powiem tak - jeżeli będę widział ewidentnie, że ktoś robi wszystko, żeby "zdobyć" jakiś z tych achievmentów, to będą się sypać warny i bany. Jak dotąd skasowałem totalnie offtopicowy post Poxipola z temacie o kleju, ale jak zobaczę jeszcze raz takie wygłupy tylko w celu żeby "zdobyć" jakieś osiągnięcie, to nie zdziwcie się, jak zwiększy się wam licznik ostrzeżeń, albo nie będziecie mogli dostać się na forum przez tydzień :) . W ten sposób pomożesz zrobić Survival. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ja zaliczyłem wielkie odejście nie wiedząc o tym xD przez ponad miesiąc bo byłem na wakacjach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 nie zaliczyłeś. trzeba to zrobić tak, jak robi to Bagno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ech, który patałach umyślnie znekrofilował 2-letni temat dla głupie plakietki? Oczywiście Pawełnr1, numer jeden w idiotyźmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A teraz dostanie jeszcze "Nie mam farta". Obawy Marmota się sprawdziły, to się zaczyna wymykać spod kontroli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 gdzie są achievementy, tam i achievement whores. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Może usunąć te achievementy, do których wykonania trzeba złamać regulamin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Może usunąć wszystkie. Przecież każdy może sobie do danych osobowych wkleić gówno zrobione w generatorze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ale jednak to jest swego rodzaju zabawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Mi się już aczjułmenty znudziły więc wywaliłem ze strony o mnie. Myślę że dobrze postąpiłem i polecam to każdemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Słowo ciałem się stało. Pawełnr1 stał się pierwszym achievement whore, który został odstrzelony. 7 dni bana. Czekam na kolejnych ochotników. EDIT: Co do tych achievów to powiem tak - z założenia to miało być swego rodzaju spojrzenie na to, co użytkownicy dokonywali w ostatnim czasie na forum :P . To nie miało być coś takiego, że nagle wszyscy zaczną łamać regulamin, żeby tylko achieva nabić. Dlatego jak widzę takie osoby, to dla mnie automatycznie klasyfikują się na bana/warna. Początkowo tylko kasowałem, ale zobaczyłem, że to nie działało, więc stosuję nieco cięższe metody. Mam nadzieje, że przestaniecie dzięki temu traktować to jako takie "arrr, muszę to nabić", tylko spojrzycie na to w kwestiach rozrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Master of Deception UNLOCKED LOCKED Nikt nie mówił, że nie mogą to być osiągnięcia niemożliwe do zrealizowania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Mnie się kiedyś udało :D Inna rzecz, że to było dawno temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 ja mam 6 aczjewmentów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Marmot, to że powiedziałem jakie achievementy mam nie oznacza, że będę łamać regulamin, a te achievementy które wymieniłem zrobiłem już dawno, i nie wiem czemu skasowałeś mojego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Nie kasowałem żadnego Twojego posta :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Nie kasowałem żadnego Twojego posta :| . To ktoś inny skasował, i inne też.. Przyznać się!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 To ja, przepraszam :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Warchief UNLOCKED LOCKED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Czas przestac robic achivmenty ktore nasmiewaja sie z innych ludzie, jak zabawa to zabawa, ale bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ale o coś takiego właśnie chodziło w tym temacie =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 co użytkownicy dokonywali w ostatnim czasie na forum Ah sory, moj blad ; { Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Przecież temat namawiający innych do łamania regulaminu długoby nie pożył :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Macie teraz dla odmiany achievment prawdziwy, parę osób go już chyba zdobyło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Raz mi sie chyba udalo : O PS dlaczego twoj achivment jest kwadratowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Bo jest prostokątny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 chyba chodziło mu oto, dlaczego, ma kąty proste, a nie zaokrąglenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi