DoNcEr Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Tytuł: MINI _ QUIZ (nie wiedziałem co za tytuł dać) Waga: 1.28 MB Opis: Podajesz pewne dane o sobie i czytasz co wyszło. Typ: humor screen: autor: damian2208 grafika: damian2208 muzyka: brak zrobione na podstawie zdjęcia które znalazłem na NK;) POBIERZ GRĘ Ps. Wpisujcie co wam wyszło. U mnie "Spałem z nauczycielką ponieważ musiałem" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 quiz.exe has stopped working :( Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: quiz.exe Application Version: 0.0.0.0 Application Timestamp: 2a425e19 Fault Module Name: quiz.exe Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 2a425e19 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 0000418a OS Version: 6.1.7100.2.0.0.256.1 Locale ID: 1045 Additional Information 1: f2ad Additional Information 2: f2adc04e0b56aac56d44a4d928d8b4a3 Additional Information 3: bc67 Additional Information 4: bc671cea999b29736dabba8f8de932e6 Jednym słowem: crash EDIT: No tak, nie przekonwertowane na Vistę i W7 :[ Przekonwertowałem i... Zacina się gdzieś przy 3/4 ładowania <_< EDIT2: O, załadowało się. "Przytulałem się z prezerwatywą, ponieważ musiałem" Za drugim razem "Przytulałem się z prezerwatywą, bo ma super cycki" <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zabilem nauczyciela szczoteczka do zebow bo wypalilem kilogram zielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Paliłem z kotem, ponieważ musiałem xD A co do gry to -3/5 bo nie dość, że zdania wychodzą czasem bez sensu to są tylko 3 pytanka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Multum tego typu generatorów już widziałem. Musi się wam ludzie naprawdę nudzić w domu... Ani to zabawne, ani ciekawe. Daję soczystą pałę. P.S. "Musiałem to zrobić z pająkiem bo jestem gejem." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 "Usiadłem na komórką ponieważ mam kluski w nosie"? OMGOMGOMGLOLOLROFLROFL 3/5 XD Za całokształt A po wpisaniu kolejno: 2 31 4 wyszło: "Musiałem to zrobić z prostytutką bo zjadłem kubek gówna"... Ale 31 lutego nie istnieje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Musiałem to zrobić z prostytutką bo zjadłem kubek gówna 2 girls 1 cup. Urgh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Usiadłem na szczoteczką do zębów ponieważ ktoś mi zapłacił za to. Wiecie, jaki jest cel tej gry? Zebrać informacje o datach urodzin użytkowników, którzy tych danych nie wpisali :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 @Up - To wtedy niezbyt to wydajne, bo roku nikt nie podaje : < + Na co komu kolor koszulki : O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wydałem całe pieniądze z trawą bo zjadłem kubek gówna... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 9-28-czarna "Lizałem się z moim chłopakiem, bo jestem gejem." :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 "Lizałem się z George Bushem ponieważ musiałem" Nie no, bardzo śmiesznie, nie ma co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Wydałem całe moje pieniądze z moim najlepszym przyjacielem, bo ma super cycki O_o. Takich shitów od groma jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Miałem nadzieje że wyjdzie mi coś naprawdę głupiego a tu proszę, patrzcie jaka niespodzianka ;D "Przytulałem się z gejem, bo jestem gejem" logiczne! 2/5 Bo coś jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 paliłem z pająkiem bo musiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Musiałem to zrobić z komórką ponieważ nie mam nic w swoich spodniach <hahaha> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nie działa.... to ma kompatybilnosc z vista? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ktos cos mowil o kompatybilnosci z Vista? Mi na 7 dziala : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekO Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Musiałem to zrobi z Georgem Bushem ponieważ ma fajne cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Na razie zamknąłem, bo tylko debilny spam tu się szerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi