Osiem Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Widać każdy poza Corą ma kogoś, komu może się wyżalić :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja bym się wyżalił jednemu zaufanemu kumplowi i tyle smutku, panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Czasem myśle że pomyliłem fora ale wierze temu napisowi u góry. Cora weź się w garść żalisz sie jak dziewczyna, męska część świata nie jest taka skomplikowana, jak laska cie wykorzystuje to jej to powiedź, niech się czepi tramwaju Duża część kobiet to materialistki - witamy na ziemi... No cóź, Kobiet nie zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 jak laska cie wykorzystuje to jej to powiedź, niech się czepi tramwaju Mimo wszystko ja bym tak nie zrobił. Jak się kogoś kocha to się tak nie postępuje. poza tym jemu nie chodzi o laskę tylko o sens życia, a to jest dopiero problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A na sens zycia jest latwa odpowiedz: 6*9=42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zapomniałeś o magicznym działaniu =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Magiczne działanie czyli 6*9=42 ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Tak. Uniwersalna odpowiedź na sens życia, czy sth. Jedyne działanie matematyczne nie dające wyniku "8", które uznaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Cora Wind, olej dziewczyny, zajmij się czymś innym - np. naucz się pięknie rysować, komponować muzykę, pisać, tańczyć, śpiewać, grać na instrumencie. Nie jestem pewien, na czym polega sens życia, ale na pewno nie na tym, żeby cały czas biadolić i ćpać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Nie łam się. ;D. Rób coś kreatywnego, Korodzik dobrze mówi - mogę Ci polecić ten sprawdzony patent ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Znajdź sobie dziewczynę ;) One dają dużo radości :) Nie w tym sensie zboczuchy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Omg, trzeci taki temat i jeszcze nikt nie zauważył, że wy go karmicie XDDD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A niech ma jakąś radość z życia, tu przecież sami dobrotliwi samarytanie na forum są, nie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A najlepsze jest to, że Cora nas nie słucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 No nie słucha, w końcu forum się czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Cora się naćpał i wstąpił umysłem w krainy astralne. Teraz ZNikas mu szepcze do ucha swoje dobre rady. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Siema ;D Wiem że życie ma sens, ogólnie dobrze jest ;D Tylko czasami mam takie jak to nazwać.. "Napady Depresji(?)". @up W Krainy astralne wchodzę naturalną metodą jaką jest oobe ^^ A no, poza tym dzięki za odpowiedzi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ogólnie dobrze jest ;D W Krainy astralne wchodzę naturalną metodą jaką jest oobe ^^ No to fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Tylko czasami mam takie jak to nazwać.. "Napady Depresji(?)". Ja też to czasem mam. W takich chwilach nie piszę rozpaczliwych głupot w internecie, tylko czekam, aż mi przejdzie. Gram sobie w coś itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Krew mnie zalewa, jak pomyślę o tych wszystkich grach, których powstanie opóźniają takie tematy... ale pewnie to był twój cel, huh? wiem, że za bardzo podejrzewam go o myślenie, dajcie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Krew mnie zalewa, jak pomyślę o tych wszystkich grach, których powstanie opóźniają takie tematy... jak pomyślę o tych wszystkich grach, których powstanie opóźniają takie tematy... grach, których powstanie opóźniają takie tematy... Nie sądzę czy taki gnysek czy bagno chciałby w ogóle przeczytać nawet pierwszy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ależ panie Rado! Tyle czasu spędziłem w tym temacie, że mój najnowszy hit na sklepowe półki może się ostro opóźnić. Także następnym raem proszę o trochę wyrozumiałości dla nastoletnich (jeszcze) twórców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 https://www.rzuc.to/logowanie.html?m=1# Jak mam doła to litr lodów+puszka coca-coli+ jakiś dobry, spiracony film* :) . *-Wykorzystuję dziury w Polskim prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cora, zostaniesz beta testerem moich nowych używek ? Efekty oczywiście opiszemy w nowym temacie, co Ty na to ? :thumbsup: Bo życie ma sens, prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Krew mnie zalewa, jak pomyślę o tych wszystkich grach, których powstanie opóźniają takie tematy... ale pewnie to był twój cel, huh? wiem, że za bardzo podejrzewam go o myślenie, dajcie spokój Racja, Bagno z pewnoscią wyda swojego tetrisa o kolejne 10 lat później po przeczytaniu tego tematu <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Czemu wszyscy mówią na jego grę Tetris? Robicie mu na złość? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelnr1 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Cora polecam stronę żal.pl Czemu wszyscy mówią na jego grę Tetris? Robicie mu na złość? :P Tak :twisted: Parodia TLOA odemnie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dajcie mi radość-hahaha zagadaj do murzyna bez spodni.Wiesz co sprawia mi radość,to że cierpisz i piszesz głupie tematy,że się staczasz na dno,to że wciągnąłeś się w to bagno i odlatujesz po małej porcji a potem wbijasz na forum i majaczysz,śmieję się z tego i czerpie dużo radości oglądając jak słabe gatunki umierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Czlowieku, po co ciagniesz gowno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Czlowieku, po co ciagniesz gowno? Sam je ciągniesz tym postem na taczce. A tu do tematu ratuje tego skruszonego dzieciaka: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=po...Szukaj+w+Google http://www.google.pl/search?hl=pl&q=po...=Szukaj&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi