kingmarker234 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 TE dwa Górne Posty Usunćie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 @king maker - you are the chamipon!!!! pierwsza osoba z quadriple post na gm clanie, nie w vallchalli!!! (bo w rozmowach niezbyt kontrolowanych to ja pobilem ten rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ithardo Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Grafika beznadziejna....,ale dam 3/5 za pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 lol Ithardo nie przeczytales nawet 2 poprzednich postow? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 @Pieter - a do kogo to niby mialo byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 do Ciebie =) a teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 5/5 Fajnie. To masz zawiechę na 3 dni :) Yoda Akurat ten 6-krotny post mógł być spowodowany połączeniem internetowym, więc cofnąłem bana, ale za to dołożyłem ostrzeżenie za nieuzasadnienie oceny. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Świetna gra natchnęła mnie! kryniak jesteś genialny. grafika dobra ciekawe sterowanie. no i jeszcze wybór gry! 5/5 p.s. kryniak musimy sie skontaktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Niezły spam się tu panoszy, zaczynam po woli mieć tego dosyć. Posty usunięte, a temat zamykam. Jeśli autor będzie potrzebował to napisze, otworzymy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi