DoNcEr Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Tytuł: Złap Buźki waga: 1.14 MB Typ: zręcznościówka Opis: Łapiemy buźki za pomocą myszki . Mamy na to określony czas. Celem jest zdobycie jak największej punktacji. Pobijcie mój wynik:P Aktualizacja: zmiany w wersji v1.1: - zielone piłki poruszają się z mniejszą prędkością - Bonus jest zależny od punktów przy każdym poziomie jest pomnożony x2 - Zmieniono grafikę - dodano muzykę (nie moja) screeny: DOWNLOAD: Pobierz Nowsza wersja 1.1: Pobierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak na początkującego, to całkiem nieźle, niech będzie... 3/5 na zachętę :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nuuuda, w dodatku po prostu przerobiony CTC. Dźwięk nie twój (da się wybaczyć) Grafa tylko bloczki nie twoje i ogólnie chała ale dam ci te 3 bo mam dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Całkiem fajne :) Niektóre piłeczki się blokują, ale to już wina GM-a. 3,5/5. Aż mnie nadgarstek rozbolał, gdy w to grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Każdy od tego zaczynał, ale nie każdy na gmclan dawać powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Średnie to, ale da się wytrzymać. Dam 3/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak Highscore po polsku zrobiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak Highscore po polsku zrobiles GML highscore_set_strings("TABELA WYNIKÓW","<nikt>","wciśnij ESC aby wyjść") na High score po polsku Nuuuda, w dodatku po prostu przerobiony CTC -nic nie było przerabiane, po mojemu wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak na pierwszą grę to gra jest niezła lecz przydała by się jakaś muzyczka w tle. 3/5 Ps. Uzyskałem mój rekord 1256 :P EDIT: Wszystko robiłeś sam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 jak dla początkującego 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Tak w kodzie wszystko sam robiłem, tylko ta niektóra graficzka nie moja no i ten dźwięk jeden ale da się to zmienić. Zbytnio nie przywiązywałem do tego wagi bo nie miałem zamiaru pokazywać. Dzięki za oceny Ps ; ja mam 1391 teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Grafika i dźwięk mniej ważne. Ważne, że sam programowałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Bardzo dobry CtC :) Sam pisałeś, a to ważne. Ładnie zrobione, ale buźki blokują się na kantach bloczków. Popraw to. Daję 3/5 bo to najlepszy CtC jaki widziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja widziałem lepszego ctc z lepszą grafą ale przejdzie xd 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Fajna gra jak na początkującego. Zrób jeszcze że jak strzelasz to dziury nie robią się tylko jak trafisz. Żeby pokazywały się za każdym strzałem. Za grę 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Da się zrobić już zrobiłem nieco zmian ale nie mam pojęcia co zrobić by nie blokowały się te piłki na rogach. To by się na przydało na przyszłość. Umie ktoś zrobić prosty przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 mnie gra wogole nie odpala na viscie ... a szkoda :) bo wyglada ciekawie jak na taka malo CtC podobna produkcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 nawet jeżeli "każdy od tego zaczynał", to jednak "prawie nikt tym forum nie śmiecił". Ponieważ to przerobiony przykład, a nie gra, daję 1/5. To miejsce dla gier, a nie pokazywania naszych osiągów w nauce programowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Da się zrobić już zrobiłem nieco zmian ale nie mam pojęcia co zrobić by nie blokowały się te piłki na rogach. To by się na przydało na przyszłość. Umie ktoś zrobić prosty przykład? Spróbuj w evencie kolizji ze sciana: GML if(x = xprevious) x += choose(5,-5) if(y = yprevious) y += choose(5,-5) EDIT: trochę się pospieszyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jeśli to twoja pierwsza gra to gratuluje, Pomysł prosty wykonanie dobre no i pierwsza gra. Dobrze zacząłeś, teraz pnij się w górę. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 A nie prawda, ja nie zaczynałem od CtC! Podobno się na Viście nie uruchamia a ja mam Viste. Ludzie!!! Róbcie gry na Viste!!! To nie prawda ze nikt jej nie używa! A po za tym jak gra chodzi pod vistą to będzie chodzić pod Sevenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 fajna gra 4/5 za blokowanie i troche za mało poziomów 1594 pkt :) przydaly by sie jakieś opcje bo wybor muzyka: on off w menu troche dziwnie wygląda EDIT: dla tych co lubią czyścic wyniki hasło: clearall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoNcEr Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja Visty nie lubię;/ Axlii Dzięki, skąd wiedziałeś jakie hasło na czyszczenie wyników? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja Visty nie lubię;/ Axlii Dzięki, skąd wiedziałeś jakie hasło na czyszczenie wyników? ;) Zdekompilował ją, to proste :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ja Visty nie lubię;/ I co z tego? Nie musisz jej lubieć. Ale to ci nie przeszkadza w robieniu na nią gier. Wystarczy robic je w GM 7. Ja tam bojkotuje gry które mi nie chodzą bo mam Viste i stawiam im 1. Nie zależy ci na mojej ocenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Gra nie działa pod Vistą i my mamy to gdzieś, czy Ty lubisz ten system czy nie. To Ty odcinasz sobie z dnia na dzień coraz więcej potencjalnych graczy :) . A to co nie chodzi na Viście, nie będzie też chodzić na Sevenie i kolejnych Windowsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 akurat nie dekompilowalem gry bo sam umiem i dekompilera nie mam , a hasło było za proste Wolne żarty :rolleyes: Doncer: w następnej wersji (o ile będzie) zmien haslo na "iejriejfijidsjfidsjfidsfdfsfsdfsf" Czego ma zmienić akurat na takie? Wtedy ty będziesz je znał, niech zmieni na "[OCENZUROWANO]" :lol: :lol2: To też podchodzi pod przeklinanie. Warn Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 daje 2 tylko dlatego ze jest to twoj poczatek :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi