I am vader Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ej, popadacie w skrajności. Po prostu lubię ładnie dziewczyny bez makijażu i tyle. Bo po dodatkowym lizanku po piersiach i twarzy sobaczyłbyś wyschniętego ogóra X_x . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Po przeczytaniu tego tematu, uważam że powinno się was odłączyć od internetu na co najmniej rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Po przeczytaniu tego tematu uważam że nikt tu poza marmotem nie uprawiał seksu na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Po przeczytaniu tego tematu uważam że nikt tu poza marmotem nie uprawiał seksu na gmclanie. nie uprawiał seksu na gmclanie. seksu na gmclanie. Wolę nie wiedzieć. BTW. Ja nie uprawiałem i to wcale nie jest nienormalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ano, każde miejsce jest dobre do tego celu, nawet GMCLAN :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wolę nie wiedzieć. BTW. Ja nie uprawiałem i to wcale nie jest nienormalne. Jezus też nie uprawiał seksu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Czy sensem życia halpowiczy jest prowokowanie innych, bynajmniej nie do myślenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Celem halpowiczy jest powtarzanie, że gmclan ssie i siedzenie na nim cały dzień. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Niech znajdą sobie w takim razie coś do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak widać, mają dużo do roboty: http://blip.pl/tags/halp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Czy sensem życia halpowiczy jest prowokowanie innych, bynajmniej nie do myślenia? Nie chce ci się myśleć? Zatem pograjmy w chińczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Piekarzy Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Zatem pograjmy w chińczyka Przegrałeś życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie chce ci się myśleć? Zatem pograjmy w chińczyka różowa kostka unosi się w powietrzu. żądam wyjaśnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 żądam wyjaśnień. Zadzwoniłem do producenta kostek i wyjaśniłem sytuację. Otóż jeśli kostka leży tuż obok pudełka i planszy (przy czym plansza leży pod innym kątem) to jest to całkowicie normalne, aczkolwiek może powodować raka mózgu u chomików i pająków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nagle coś mnie kusi, żeby zajrzeć do słownika i wrzucić tu parę losowo wybranych wyrazów. Chyba już wiem, jak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ale w takim razie kostka balansuje na swojej krawędzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 O czym jest ten temat? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 O jakimś chorym bydlaku z fetyszem murzyńskiego anusa, powinieneś się z niego śmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Czy ja jestem kanibalem Nie, pigmejem :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Te, Krajowa Rado Stolarzy jesteś prowokatorem i ubliżasz innym bardziej moralnym postmenom dziadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Te, Krajowa Rado Stolarzy jesteś prowokatorem i ubliżasz innym bardziej moralnym postmenom dziadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Te, Krajowa Rado Stolarzy jesteś prowokatorem i ubliżasz innym bardziej moralnym postmenom dziadku. W mieście bezprawia gdzie na każdym kroku czycha halp pojawia się bezimienny mściciel zwany POSTMAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 lul, aż ciśnie się na usta słynne: "daj kamienia", jak czytam Wasze pierniczenie od rzeczy. Do tematu wracać, inaczej uciszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Tak, jesteś kanibalem :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie, nie jesteś kanibalem. Poza genetycznie modyfikowaną hybrydą wyczerpaliśmy chyba wszystkie opcje, można zamykać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jesteś koniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Jesteś koniem a ty żydem chasydem :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi