Uzjel Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witajcie ! Kieruje się z moim pytaniem do użytkowników GM 7.0 PRO (legalnych) Otóż zdarza mi się że uruchamiając gm'a program nagle twierdzi że jest niezarejestrowany. W sumie stało się tak ze 3-4 razy w ciągu około ośmiu miesięcy, ale dziś już drugi raz mi to wyskoczyło. Boje się że w końcu nie uda mi się odpalić programu w wersji PRO, bo wystarczy zamknąć program (twierdzący że jest LITE) i uruchomić go ponownie i wszystko wraca do normy. Wyobrażacie sobie co ja wtedy czuje !? Dziękuje za odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ja bym radził odinstalować i zainstalować ponownie Bo może źle się zainstalował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Czy to by nie oznaczało kolejnego użycia klucza którego mogę wprowadzić określoną ilość razy ? Poza tym zdarzało mi się tak na starym systemie, na starym kompie (Vista 32), jak i na nowym (Vista 64) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ech.. Ja bym się tym raczej nie przejmował za bardzo. Może to jakiś błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Też tak mam czasem :] Nie przejmuj się :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Bo jedziecie na piratach dlatego tak macie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 @up, przecież napisał że nie ma pirata tylko legalną wersję, więc przymknij mordkę i słuchaj się krola Juliana, czyli mnie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Bo jedziecie na piratach dlatego tak macie. :) Tak ! Ten pirat kosztował mnie 15 euro. Ściągnąłem go z takiej pirackiej strony: www.yoyogames.com polecam każdemu :thumbsup: ------------ Właśnie teraz włączyłem GMa i znowu to wyskoczyło :| Ciężko jest się tym nie martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 @up, przecież napisał że nie ma pirata tylko legalną wersję, więc przymknij mordkę i słuchaj się krola Juliana, czyli mnie :lol: Ty też jedziesz na piracie na tym forum może kilka osób ma oryginalną wersję a tak to wszyscy na piratach jadą. Kilkukrotny offtop. Poza tym nie wspieramy piractwa. Warn +1. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja mam pirata...ale powiedz...ty masz oryginał? Offtop. Poza tym nie wspieramy piractwa. Warn +1. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 U mnie nigdy czegoś takiego nie było. Jedyny błąd jaki mam, to gdy uruchamiam dwa GMy na raz, wtedy pokazuje się informacja, że w tym momencie trwa uruchamianie innego programu Softwrap i należy poczekać przed uruchomieniem kolejnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 A mając cracka można odpalać kilka kopii gma naraz, można cofać datę w systemie, a gm/softwrap się nie pluje... :o Wiesz - dziwnie to zabrzmi, ale jak kupiłeś oryginała to jedź na piracie =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Na oryginale też można odpalać kilka kopii, ale nie można uruchamiać ich obu naraz. Trzeba odczekać z 5 sekund pomiędzy włączeniem pierwszego a drugiego :) Nie mniej, można na raz pracować i w 100 Game makerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 NIe mam 7.0 PRO ale nie można użyć klucza jak w 6.1 kilka razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ty też jedziesz na piracie na tym forum może kilka osób ma oryginalną wersję a tak to wszyscy na piratach jadą. Proszę: zabijcie go. Jak bym miał pirata. Nie pisałbym tego tematu. Chyba się w takim razie nie dowiem co jest przyczyną. Dziękuje i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 NIe mam 7.0 PRO ale nie można użyć klucza jak w 6.1 kilka razy? Można trzy razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Tak więc mi pozostała tylko jedna aktywacja. A wiadomo jak to będzie wyglądało z GM 8.0 ? (500 post !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 GM 8 ma mieć inny system, ale do końca nie wiadomo jaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Tak więc mi pozostała tylko jedna aktywacja. A wiadomo jak to będzie wyglądało z GM 8.0 ? (500 post !) Jeśli braknie ci aktywacji to wystarczy do nich napisać a dodają ci. Ja już aktywuje z 8 raz, bo często mam reset kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi