Ziutt Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Niewiem..narzekacie ciagle tylko na ten serwer wiec nie widze sensu jego stawiania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 To daj im normalnego expa i tyle :) A nie jakieś chore kasowanie kont :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Wtedy ci, którzy grali na expie 0.2 byliby poszkodowani. Co z tego, że wbiłem 20 lvl, jak teraz na zwykłym expie jakiś koleś zrobi to samo pięć razy szybciej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lydys Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zostaw expa, odbanuj moja postac, i niech server znowu ruszy -.-. A moze wstaw exp 0.10 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ziut dostał od redakcji prezent i go zbanowali na tydzień z tego co właśnie doczytałem w dziale redaktorskim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lydys Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Niech ktos odbanuje moja postac. Nick - Lydys Level - 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi