adrianpl Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Tytuł: UPDATE Gatunek: akcja Opis: Rok 2012 w Warszawie wybuchły zamieszki. Ty czyli Major Adolf Skajloker ma za zadanie rozbroić jak najwięcej bomb w centrum miasta, ale terroryści mu w tym nie pomagają... Download: Instalka Paczuszka Patch1 Rozmiar pliku: Instalka:7,4mb Paczka 6,4mb Patch 1.10 Wgrywamy do katalogu z grą Autorzy: Programowanie: Wszyscy z GMclan szczególnie Kozak I am Vader i inni trochę ja oprócz Boom Fabuła: adrianpl Grafika: z GMclan i adrianpl Muzyka: z WolfET i z przykładów Screeny: http://img404.imageshack.us/gal.php?g=screenshot105a.png Galeria Highscore i srona HaxMansTeam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Programowanie: adrianpl Jesteś pewny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie ma to jak przerobić przykład i podpisać go swoim imieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Juz ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 No popatrz, taki shit a robi go 5 tysięcy osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Mam pytanie: ile czasu zajęło ci tworzenie tej gry? Następnym razem pomyśl i poświęć na swoją grę 2x więcej czasu, może wyjdzie z tego coś lepszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Programowanie: Wszyscy z GMclan Wow ja też? Pierwszy raz słyszę o tej grze i taka niespodzianka! ocena: 1/5 co mi się nie podoba: wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Programowanie: Wszyscy z GMclan nie podpisuj mnie pod tym, proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Siema. :] Ja tak se z tym noobkiem na gg pisałem i tak się chwalił tyci że: 9774817 tak w mojej grze jest program spiegująncy Rozśmieszasz mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi