Crackkk-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tiaaa wszystko fajnie. Czyli udało ci się zrobić horrorowy klimat, ale taki, w którym siedzisz przed kompem i się obracasz, czy za tobą niema STRASZNEGO ZABÓJCY, KTÓRY JEST ZA PLECAMI, czy tylko chodzi się w ciemności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 hmmm zalezy bo misja jest długa. Jak dla mnie to taki klimat gdzie nie wiadomo co może czaić się za rogiem a dźwięki i muzyka starają się w międzyczasie ryć psychike. Ale warto pamiętać że gra jest przedewszystkim skradanką w wesoło mrocznej konwencji, i nie będzie nigdy tak schizująca jak choćby trip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 fragment jednej z cut scenek z dawno temu: https://gmclan.org/up993_4_try1.html będzie jakieś 2x dłuższa no i brakuje większości dźwięków i muzyki, ale nadal uważam że to najlepsza animacja jaką kiedykolwiek zrobiłem, wszystko metodą klatka po klatce w photoshopie, trwa narazie 46 sekund. A i nie wiem czemu fraps zdziechcił wielkość Ściągajcie i piszcie co myślicie!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Przyznam że naprawdę kawał niezłej roboty. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 fragment jednej z cut scenek z dawno temu: https://gmclan.org/up993_4_try1.html będzie jakieś 2x dłuższa no i brakuje większości dźwięków i muzyki, ale nadal uważam że to najlepsza animacja jaką kiedykolwiek zrobiłem, wszystko metodą klatka po klatce w photoshopie, trwa narazie 46 sekund. A i nie wiem czemu fraps zdziechcił wielkość Ściągajcie i piszcie co myślicie!!!!!! super ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Fajne fajne, ale musisz wyciszyć szumy, bo są okropne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 no wiem bo fraps popsul tez dzwieki, ogolnie finalna wersja bedzie sie sporo różnić, i bede musial ja nagrac do avi jakims innym sposobem żeby zachować w miare jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ropa w czym robisz animacje w corelu ?? daj jakąś strone z tutami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 wszystko metodą klatka po klatce w photoshopie, trwa narazie 46 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 szpaq nie uzywalem zadnych tutków nigdy wiec nie pomoge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 AHA to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 A i nie wiem czemu fraps zdziechcił wielkość Bo GMa tak glupio nagrwa, żeby był cały ekran to wejdź w global game settings , resolution , set resolution of screen i ustaw jakąś np 800x600 czy cuś, wtedy fraps powinien dobrze nagrać . No i start game in fullscreen mode ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Żeby dźwięk był normalny, ustaw stereo mix na 30% w ustawieniach głośności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 dzięki za rady ;D btw postaram sie dać jakieś demko w tym tygodniu, w końcu mam już skończone 9 misji a mało co pokazałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Wszyscy na pewno czekają z niecierpliwością. Przypominam że wg katolickiego kalendarza Sobota to ostatni dzień tygodnia więc liczę na to że demko będzie dziś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Yeaah! Czekamy : ) Mam nadzieję że masz też jakieś fajne menu? Gra bez menu to nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 ta menu mam szare tabliczki na niebieskim tle czyli do wymiany :D z tym że demko dzisiaj to troche przesada myslalem bardziej w tym tygodniu 'od dzisiaj' teoretycznie wystarczy tylko troche okroic to wszystko zeby nie pokazac za duzo + zabawa dllem żeby każdy miał dźwięki a nie jak teraz że na jednym kompie są na innych nie :mellow: EDIT Ale żeby nie było, 6 minutowy filmik: https://gmclan.org/up993_4_kilkamisji.html :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Fajnie by bylo jakbys uplynnil troszku kamere. To skakanie nie rzucalo by sie tak w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 To jest extra!!! Wyglądam tej produkcji bardziej niż wiedźmina a wierzajcie mi wiedźmina wyglądałem bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Fajnie by bylo jakbys uplynnil troszku kamere. To skakanie nie rzucalo by sie tak w oczy. tzn to skakanie to rozglądanie sie na wsad i raczej sie przydaje, nie wiem czy jest sens zmieniać. Chodzi o to że jak nie wciskasz zadnego z tych przyciskow to kamera jest wycentrowana na bohaterze, a rozglądanie sie uzywasz wtedy kiedy chcesz wiedzieć co jest grane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Po filmiku jestem pod wrażeniem kawał dobrej roboty i też ustawiam się w kolejce chętnych do pogrania :D Nie czytałem całego tematu ale jak wygląda sprawa optymalizacji? Muli kompa bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 nie muli wcale. Zdecydowanie najmniej wymagająca sprzętowo z moich gier :) edit. Swoją drogą teraz zczailem ze na filmiku niektore dialogi są zcięte o pojedyncze slowa, i przypadkiem wyciałem combosy krasnoluda jak masakruje zombiaki w katakumbach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Na to właśnie liczyłem :) Więc teraz już nic nie będzie przeszkadzało, aby czerpać frajdę z grania w tą gierkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 ogólnie jest mało typowej akcji wiecej siedzenia w cieniu, i szybkich akcji podjazdowych, wiec optymalizacja gry gdzie jedyne efekty specjalne to dynamiczne cienie zrobione 3 linijkami kodu no i motion blur i depth blur(tylko na najwyzszych detalach), zamiast dynamicznych swiatel, szumów, hektolitrów krwi i flaków, iskier smug po kulach, particli, zoomów, obrotów kamer, surfaców itp - nie było wcale takie ciężkie :P A i tak nawet że grafika może być troche (niewiele) gorsza niż w takim tripie czy sj, to i tak jestem nakręcony, bo giery z taką grywalnością i rozbudowaną fabułą w życiu nie robiłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Jakieś newsy bo coś tak ucichło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 ucichło bo intro kleje od paru miesięcy i w zasadzie nie ma o czym pisać :) w każdym razie wszystko pod kontrolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 A ile tego intra zrobiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 chłopie umiesz robić tak efektowne gry :D że szok najpierw myślałem że szit ale jak się gra wszystkie twoje gry mają wspaniałą fizykę ":D nie wiem jak ty to robisz ale oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nadal składasz intro ? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 czemu a uplouderze propy są tylko jakieś obrazki, spartan, i 3 dźwięki? Gdzie jest reszta?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi