wiesiek Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Siema. Jak zwykle jak mam jakiś problem, to zwracam się do Was. Gdzie mogę znaleźć program do robienia instalek- programów instalujących grę w systemie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Możesz sobie napisać w GMie (BI miał na to niezły pomysł, pozdrówka dla was chłopaki ;)). Poza tym lepiej spakować do *.zip jeśli jest to jakiś drobny program lub gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Gadanie. Lepiej sięgnąć po darmowe Inno Setup. IMO najlepsza rzecz do tworzenia instalek. Jest wbudowany kreator i można jeszcze modyfikować skrypciory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Kiedyś bawiłem się w instalki. Sprawdziłem kilka, a nawet kilkanaście programów do tego celu. I stwierdzam jednoznacznie, że do takich małych plików najlepszy moim zdaniem jest SFX-Factory. Jest on nawet w języku polskim, tylko jeden minus nie jest on darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 NSIS to najlepszy program. Licencja GPL, dobra kompresja. Bardzo popularny nawet wśród twórców komercyjnych. Oto strona: http://nsis.sourceforge.net/Main_Page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Marca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Instal Creator. Ja używam tego wlaśnie programu. Tworzy najzwyczajniejsze instalatory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ino ja też go używam, gnysek :) A nawet wersji Pro :D Polecam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modnar23 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ja też polecam Install Creator i nawet podam Ci linka: Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Nie wiem co bym bez was zrobił. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi