Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jestem ciekaw jakich wy programów używaci do: Obróbki grafiki - > ja bardzo różnie zależnie czego potrzebuje, ale ograniczam się do Paint.NET Gimp i PhotoShop Słuchanie muzyki - > AIMP 2 Oglądanie filmów - > zazwyczaj w czym pójdzie, ale raczej Windows Player Classic czy jakoś tak Pisanie - > Open office writer Programowanie - > ostatnio się zaniedbałem pod tym kątem, ale Code::Blocks Grafika 3d - > Blender Przeglądanie internetu - > Mozilla Firefox nie wiem jeszcze co mógłbym napisać, to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Grafika: Gimp. Muzyka: Aimp2 & Last.fm. Filmy: Media Player Classic. Pisanie: Nie potrzebuję. Kodzenie: Notepad++. 3D: Blender. Web: Firefox. Poczta: Thunderbird. Komunikator: Pidgin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 grafika: najczesciej Paint ( :P ) czasami ale rzadko photoshop, i Paint.net Muzyka: Winamp Filmy: Media player classic, ALLplayer Pisanie: Open Office Writer Programowanie: Game Maker, Dev C++ 3D: nie potrzebuje Net: Mozilla FIrefox poczta: poczta systemu windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Grafika: Paint.net Muzyka: XMPlay Filmy: BESTPlayer Pisanie: OpenOffice Writer Kodzenie: 3D: Web: Mozilla Firefox Poczta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Obróbka grafiki - > ogólnie Photoshop, jeśli jednak mam coś pixelować - MS Paint. Słuchanie muzyki - > Winamp jest wystarczający. Oglądanie filmów - > Sub-Edit, a jak. Pisanie - > Em... notatnik? ;x Programowanie - > Game Maker! Grafika 3d - > Zbruch, zbrush, zbrusch? Jak się pisze? ;d Przeglądanie internetu - > Mozilla. Ed: Btw. ciekawy temat. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 ciekawy, ale był już 3 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 @KubaGM: ZBrush. Off: Pierwszy raz widzę gmclanowiczów online o tej godzinie. Cud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 To looknij na to, hardcore. Jestem hardkorem, prawie 4 w nocy. BTW winamp strasznie zamula system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 @up: Mnie i tak się pobić w tej kwestii nie da. :3 Zgodzę się w pełni, aimp ftw. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 O spamer wielki wielbiciel Tibii przegląda temat :o grafika: paint, gimp Muzyka: Winamp Filmy: Media Player, All Player Pisanie: Ostatnio na kompie mam tylko wordpada :(. Ale tak to Open Office Programowanie: Game Maker 7 3D: ni ma Net: Firefox, lub w ostateczności IE 8 poczta: Ni ma, korzystam przez WEB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbki grafiki - > Gimp, Photoshop Słuchanie muzyki - > Winamp Oglądanie filmów - > Sub - Edit Pisanie - > Open office Programowanie - > GM 7.0 Grafika 3d - > null Przeglądanie internetu - > Mozilla Firefox Poczta elektroniczna - > Mozilla Thunderbird Edit @Bass Jest GM 8? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 O w morde, przez to zamieszanie z betą zapomniałem się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbki grafiki -> photoshop cs4 na windowsie cs2 przez wine na linie Słuchanie muzyki - > foobar/wmp Oglądanie filmów - > subedit Pisanie - > word Programowanie - > code::blocks Grafika 3d - > nie bawie sie w to, ale testowalem i blendera, maxa, maye, sketchupa Przeglądanie internetu - > opera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbki grafiki -> Paint Shop Pro 9 Słuchanie muzyki -> Winamp Oglądanie filmów -> Media player classic Pisanie -> OpenOffice Writer / Notepad++ / Notatnik ;o Programowanie -> Visual C++ / WinAsm Przeglądanie internetu -> Firefox / Chrome Poczta -> Thunderbird Komunikator -> AQQ ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbki grafiki -> GIMP Słuchanie muzyki -> Winamp Oglądanie filmów -> Media player classic / BEST Player Pisanie -> OpenOffice Writer / Notatnik Programowanie -> Game Maker 6 Przeglądanie internetu -> Chrome Poczta -> Thunderbird Komunikator -> Pidgin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbki grafiki -> GIMP Słuchanie muzyki -> Youtube / moople..pl (nie mam pieniędzy na kupowanie / czasu na ściąganie ), jeśli chodzi o tą którą mam to Winamp Oglądanie filmów -> SubEdit Pisanie -> OpenOffice Writer Programowanie -> Notepad++ / PSPad Przeglądanie internetu -> Firefox Poczta -> Gmail :o Komunikator -> Tlen Grafika 3D -> Blender Projektowanie gier -> dawniej kartka a4 i ołówek, gimp; teraz aktualnie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbki grafiki - > Gimp Słuchanie muzyki - > VLC Oglądanie filmów - > MPlayer OS X Extended Pisanie - > OO Writer Programowanie - > XCode, QtCreator, Komodo Edit Przeglądanie internetu - > Mozilla Firefox Komunikator -> Adium IRC -> Colloquy Webdev -> Coda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Grafika: Gimp Muzyka: Iceweasel + wrzuta.pl :) Filmy: KMplayer/Gxine Pisanie: OpenOffice3.Org Writer Kodzenie: mcedit 3D: Nie używam Web: Iceweasel (FF3) Poczta: Iceweasel + tlen.pl :P Komunikator: Kadu + Skype Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbki grafiki - > Fotoszop Słuchanie muzyki - > ajTjuns Oglądanie filmów - > Ollplejer Pisanie - > Łord Programowanie - > wut lol Grafika 3d - > wut lol Przeglądanie internetu - > Lolifoks, czasem Fajerfoks Poczta - > Lolifoks (DżiMejl) Komunikacja - > GjeGje i Skajp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbki grafiki - > Paint.NET i PhotoShop Słuchanie muzyki - > Radio internetowe :P Oglądanie filmów - > Windows Media Player Pisanie - > MS Word Programowanie - > Dev c++ Grafika 3d - > Blender Przeglądanie internetu - > Google Chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbka grafiki - > Paint Słuchanie muzyki - > Winamp Oglądanie filmów - > ten programik co się instaluje z CCCP Pisanie - > WordPad wystarcza Programowanie - > zeszyt lol Grafika 3d - > --- Przeglądanie internetu - > Mozilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Komunikator to -> AQQ i Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Grafika: Gimp. Muzyka: wrzuta.pl, youtube.pl, shouted.pl Filmy: youtube.pl Pisanie: Nie potrzebuję. Kodzenie: Notatnik, BLua Alpha, Dev C++, GM 7 3D: Blender. Web: Google Chrome Poczta: poczta.gazeta.pl Komunikator: Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbka grafiki: Photoshop (raster) / Xara Xtreme (wektor) Słuchanie muzyki: WMP 12 Oglądanie filmów: VLC / Mplayer Pisanie dokumentów: MS Office / Open Office Programowanie: Visual C# / Sharpdevelop (dla mono) / QT Creator / rzadko Code::Blocks Pisanie niesformatownego tekstu, w tym webdev: PsPad / TSW PHP Coder Internet: Opera Poczta: Thunderbird Komunikator: AQQ / Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ranmus, jak Ci siępodoba Qt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ogólnie nie lubię c++ i babraniny w nim, ale powoli zaczynam odzyskiwać w niego wiarę właśnie dzięki QT i QT Creatorowi. Dopiero tydzień temu to zainstalowałem i jestem pod wrażeniem tego łopatologicznego i prościutkiego IDE, a i biblioteka wydaje się być sensowna (ale na ocenianie jeszcze za wcześnie, bo najpierw muszę sobie przypomnieć samego c++). Zainteresowałem się tym środowiskiem, bo potrzebowałem dla komercyjnych potrzeb czegoś natywnie kompilowanego dla windowsa i linuksa jednocześnie. ALE C# i tak nie pobije. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 ALE C# i tak nie pobije. Chciałbym aby ktoś mi w końcu wytłumaczył, gdzie jest ta wyższość C# nad C++? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Zainstaluj sobie Visual C#, naucz się języka i sam oceń. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Zainteresowałem się tym środowiskiem, bo potrzebowałem dla komercyjnych potrzeb czegoś natywnie kompilowanego dla windowsa i linuksa jednocześnie. Rozumiem że masz możliwość wyłożenia Nokii za komercyjne użycie? :P A IDE Creatora jest troche nieintuicyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Obróbki grafiki - >Gimp , MSPaint Słuchanie muzyki - > VLC media player Oglądanie filmów - > VLC media player Pisanie - > Open office writer Programowanie - > Code::Blocks (czasem devc++), Game maker Grafika 3d - > Blender Przeglądanie internetu - > Opera Komunikator - > Skype , gg , yahoo messenger czyszczenie systemu - > Ccleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi