Maximal Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Głosujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 2 gry nie są w tematyce ligi, a wyniki kwadratowego ninja wyglądają jak nabijane botem/zmianą ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 nie zakładałem żadnych fake kont, ani nie zmieniałem IP dzisiaj rano się budzę, włączam komputer wchodze na gmclan i ku mojemu zdziwieniu mam w głosowaniu drugie miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zakładając, że mówisz prawdę, i tak pozostają dwie gry nie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 W Skrzyżowaniach ginie strasznie dużo pieszych, za to nie miałem ani jednego zderzenia =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 nie zakładałem żadnych fake kont, ani nie zmieniałem IP dzisiaj rano się budzę, włączam komputer wchodze na gmclan i ku mojemu zdziwieniu mam w głosowaniu drugie miejsce... Nikt nie napisał, że to Ty. Ale jak widać stara dobra zasada "uderz w stół a nożyce się odezwą" działa. Zaraz zobaczymy kto głosował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja głosowałem, a co, nie można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 A więc specjalnie wszedłem do bazy danych i oto co znalazłem w głosowaniu na grę z nr 270 (GMTracker): Cztery adresy IP się powtarzają (te zielone). Trzy razy jest Twoje IP (czerwone), z czego dwa konta to nowo założone, zaraz zresztą po poprzednich trzech (kolejne numery ID, czy nick trakzxc), co każe mi wnioskować iż też je założyłeś. W tej sytuacji odejmuję Ci 7 głosów. W następnej turze oczywiście będę pilnował Twoich głosów. Co więcej sprawdziłem głosowanie na hanjuso i żadne IP się nie powtarzały, oraz nie głosowano z żadnego nowego konta (najnowsze z jakiego głosowano założone jest w grudniu i był to Osiem). Niektórzy są po prostu uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Haha, i po co się przyznawałeś GMTraker :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Kurde, co tu się dzieje. Aż tak się ludzie napinają, żeby wygrać taki konkurs... a do tego kłamią... hmm :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Gnysek, nie przeniosłeś przypadkiem tamtych głosów do Skrzyżowań? Mają teraz 21 głosów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Cóż, kara być musi. Tak więc GMTraker może czuć się wykluczony z Ligi przez 3 następne tury. (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie, usunąłem je. Było już 21 gdy sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 A więc specjalnie wszedłem do bazy danych i oto co znalazłem w głosowaniu na grę z nr 270 (GMTracker): Cztery adresy IP się powtarzają (te zielone). Trzy razy jest Twoje IP (czerwone), z czego dwa konta to nowo założone, zaraz zresztą po poprzednich trzech (kolejne numery ID, czy nick trakzxc), co każe mi wnioskować iż też je założyłeś. W tej sytuacji odejmuję Ci 7 głosów. W następnej turze oczywiście będę pilnował Twoich głosów. Co więcej sprawdziłem głosowanie na hanjuso i żadne IP się nie powtarzały, oraz nie głosowano z żadnego nowego konta (najnowsze z jakiego głosowano założone jest w grudniu i był to Osiem). Niektórzy są po prostu uczciwi. GMTraker to GMclicker? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Nie wiem, ale IP mają to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi