I am Lord Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś napisał spolszczenie helpa do gm. :ranting2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 O ile wiem było wiele prób, ale nigdy nie widziałem i nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Jedyne spolszczenie jest tylko tutaj. Jest tam narazie kilkanaście zdań po polsku, ale zawsze coś. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja spolszczyłem parę artykułów z helpa i możecie to zobaczyć na stronie głównej Gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Lutego 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja spolszyłem chyba z 6 działów, ale nigdy tego nie opublikowałem. Ale kiedyś to ukończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 A co dokładnie chciałeś spolszczyć? :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 A co dokładnie chciałeś spolszczyć? :ninja: Dokładnie to chciałbym spolszczenie od działu gdzie zaczynają się pierwsze skrypty. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Zrobił ktoś spolszczenie do działu GML? Ps. Wiem że temat jest przedawniony ale po co zakładać nowy temat na podobny temat :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Daj opcję szukaj i zobacz ile jest tematów xD . Ciągle coś jest robione, nie martw się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi