LolikZabijaka Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Cześć, mam problem, kiedy podchodzę maksymalnie do ściany swoi bohaterem wygląda to tak : a chcę żeby było tak : ale nałożenie maski, wiązało by się z ograniczonym zakresem ruchów ze względu na blokowanie się postaci, chcę aby po nałożeniu maski postać mogła stanąć w ten sposób: Jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 GML mask_index = maska;? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 sorry, nie wiedziałem że jest coś takiego, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 swoją drogą, za długa ta ręka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Bo to połączenie ręki i nogi w jedną kończynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 @up hooo wyborny żarcik PsihiX Dzięki że mi zwróciłeś uwagę, postaram się to poprawić. I jeszcze jedno, można zrobić maskę w kształcie np zaokrąglonego prostokąta i zrobić, alby obracała się ona wraz z bohaterem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 maska reaguje na image_angle, image_xscale, image_yscale, i reszte zmiennych rodziny image_* :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi