Cora Wind Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Przepraszam że piszę to tutaj, a nie na jakimś forum medycznym... Otóż, bawiłem się pilotem od telewizora i walnęłem nim sobie w tętnice ( w gardle ) no i nagle poczułem taki chwilowy bół, potrwał sekunde a później poczułem się bardzo nie dobrze (jak na bad tripie) i serce zaczęło mi nawalać fest mocno i szybko, i dostałem silnych drgawek, i przykre myśli chodziły mi po głowie, i chciało mi się wymiotować.... Już jest lepiej, odczekałem tak chyba z pół godziny... Jak myślicie ? Co to mogło być? Czy to coś poważnego? Iść z tym do lekarza? Przejdzie to do końca? Bardzo Proszę o szybką odpowiedź... Naprawdę się boje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 jeżeli walnąłeś się w tętnicę to chyba powyższe reakcje są normą, nic Ci raczej nie będzie, ale możesz skonsultować się z lekarzem, jeśli rąbnąłeś się mocno, to mogłeś na ułamek sekundy zatrzymać dopływ krwi i stąd te reakcje, poza tym widziałem w TV że mistrzowie wschodnich sztuk walki uderzają w tętnice, aby ogłuszyć przeciwnika, trai on wtedy przytomność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Uff... ! Stary dzięki ! Kamień z serca ! A chciałem lecieć do mamy żeby dzwoniła do szpitala.. Od tamtego czasu minęła jakaś godzina, już prawie nic nie czuje złego. Myślałem że sobie tym tętnice urwałem czy coś ^^ bo taki ból jak się walnąłem miałem jak by coś pękło. No właśnie, jak miałem na przygotowaniach na karte moto-rowerową pierwszą pomoc, to facet gadał żeby sprawdzać tętnice w gardle, czy bije, można spróbować na sobie :tylko nie robić za mocno bo można zemdleć: < Ta myśl mnie podtrzymywała ^^ Już prawie płakałem, w życiu w szpitalu nie byłem ! Dobrze że to już koniec ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 http://www.smog.pl/wideo/24536/w_szyje/1/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Umrzesz jutro, tak to już jest. Przepraszam. Nie no, na serio, co ty robiłeś z tym pilotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Not ur business !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 spanikowałeś po prostu, adrenalina i strach kiedy poczułeś ból i wpadły Ci do głowy głupie myśli. Nic wielkiego, gdyby było to teraz już byś nie żył. Za dużo filmów się na oglądałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Kiedyś młodszy brat kolegi przypadkiem wylał sobie jakąś gorącą wodę na ramię... - Co zrobił? Zaczął wcierać alkohol. ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Doustnie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Do cewkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie no, na serio, co ty robiłeś z tym pilotem? Łapałem za jeden koniec wskazującym palcami kciukiem a prawym przekręcałem pilota, i mi tak walnął :x spanikowałeś po prostu, adrenalina i strach kiedy poczułeś ból i wpadły Ci do głowy głupie myśli. Nic wielkiego, gdyby było to teraz już byś nie żył. Za dużo filmów się na oglądałeś. No możliwe, raz miałem też tak że nałykałem się leków, a później pod wieczór zrobilem sobie kawe z pięciu łyżek żeby nie usypiać, no i te leki chyba spotęgowały działanie kofeiny i miałem podobnie ^^ Uczucie jak na bad tripie, serce mi też nawalało dość mocno, drgawki i pocenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Gratuluję pomysłowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 No możliwe, raz miałem też tak że nałykałem się leków, a później pod wieczór zrobilem sobie kawe z pięciu łyżek żeby nie usypiać, no i te leki chyba spotęgowały działanie kofeiny i miałem podobnie ^^ Uczucie jak na bad tripie, serce mi też nawalało dość mocno, drgawki i pocenie. nie, po prostu masz nerwice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Mówisz serio? Wiesz.. to może być prawda bo jak to przeczytałem to ze strachu aż drgawek dostałem :| Mam dopiero 16 lat, to możliwe w moim wieku?;/ A tak poza tym to to jest uleczalne? Nie wiem od czego to mi się mogło zrobić, znaczy widzę tylko jedną opcje > DXM. Albo najlepiej powiedz mi, mam to potraktować lajtowo czy poważnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 nerwica? lol... nic poważnego... ja to mam i co z tego? da się z tym żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 znaczy widzę tylko jedną opcje > DXM. http://hyperreal.info/node/6227 a tak, żeby ci się odechciało DXM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ale marmot... to był Ćpun... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Co nie zmienia faktu, że DXM to ścierwo ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 DXM Bogiem ^^ Nie no, ogólnie lubię to brać, pamiętam za pierwszym razem wdupiłem 450mg ( trochę dużo jak na pierwszy raz, szczególnie że doświadczenia miałem tylko z Haszem ) No i od tego czasu jakoś tak poważniej myślę, czasami wpadam w depresje... DXM Ogólnie mnie zmieniło... ( biorę raz na miesiąc, aby się na uzależnić ) DXM jest całkiem inne od reszty dragów, jest takie głębokie.. @upupup Mamrot, to twój Trip Raport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 @Cora Jakbym byl toba to bym sie schowal, a nie chwalil tym na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 przecież on sobie jaja robi =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 @upupup Mamrot, to twój Trip Raport? Nie, ale często czytam tą stronę, to mi się tak skojarzyło (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 No ja też ^^ z DXM to prawie wszystkie trip raporty przeczytałem :P @saus Nie chwalę się tym , mówię tylko jak sytuacja stoi :/ ( ładny avatar ;p ) Kurde kijowo :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Marmot - fajne takie coś znalazłeś. Sam się zdziwiłem ale przeczytałem całe, bardzo ciekawą psychozę miał ten koleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 @up Bierz a będziesz myślał tak samo. Wziełem pierwszy raz DXM i moje życie zmieniło się, myślę podobnie jak ten koleś i rozumię ludzi którzy ćpają, narkotyki jak dla mnie są dobre.. ale tylko okazyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 A ja nie "rozumię" ludzi wykańczających samych siebie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Jak narkotyki mogą być człowieku dobre? Zastanów się co mówisz bo trajkoczesz jak każdy uzależniony ćpun. "Od jednego razu przecież nic mi się nie stanie" "A co tam wtedy nic mi nie było teraz też tak będzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Cora ale żeś dowalił lol może są dobre na krótszą metę ale na dłuższą to najgorsze ścierwo jakie mogło powstać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Bierz a będziesz myślał tak samo. Cora Wind dilerem?! :helpsmilie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 @Osiem: Ja też. @Morrowind: Zgadzam się. Każdy ćpun twierdzi, że narkotyki są dobre, ja nie zamierzam w przyszłości nawet tykać tego świństwa, za dużo się o tym naczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi