Nx Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Siema. A tak sobie pomyślałem a jak by tak stworzyć klan counter-strike i nazwać go np. gmclan ? No wiecie i grać na różnych ligach itp. a jeżeli chodzi o serwera to chyba nie ma problemu bo gmclan to w końcu popularna strona :D PS. Chodzi mi o klan counter-strike STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 pokaż mi jak grasz, mój nick steam: Talibek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Aktualnie ci nie pokaże bo muszę nową myszkę kupić. PS. Może nie jestem dobry ale zawsze coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Kiedyś był klan soldatowy. Nie wypaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja w zasadzie mam klan, aczkolwiek gdyby coś powstało mogę zagrać nieoficjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jeżeli byście zebrali ekipę, to może od lipca mógłbym zasponsorować serwer csa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No i gitara ranmus :D PS: Jeżeli był by dobry klan do zawsze można iść na esl a później kto wie jakieś wyjazdy ? :D PS2: Jak by co to można zrobić listę :D PS3: Ranmus i inni pasowała by nazwa gracza np: |GMclan| Nakyls albo [GMclan]-Nakyls ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ja muszę Stima kupić to i się dołączę. Wolałbym nazwę |GejKlan| Nakyls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 To fajnie ale to chyba ma być 5 graczy ?? Bo w końcu gra się 5 na 5 ?? @Wojtaz łohohohohoh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 jeżeli macie skill, jesteście punktualni i dostępni, chętnie zorganizuje jakiś porządny klan. pisać na PW, będę prowadził rekrutacje. Zapomniałem dodać: STEAM wymagane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No niby są już 2 osoby -Nakyls -Pieter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Steam ssie, mam tylko non steam, więc odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Steam ssie Ssie, bo wolisz grać na piracie i nie masz dostępu do serwerów dla graczy z oryginalnym ;> ? Ja tam nie gram praktycznie w CS, ale jakby poziom klanu był niski, to mogę dołączyć was podratować (: . Może i bym się przydał jakoś. W CS nie gram, bo mnie puby i "pro"-gejmerzy wkurzają, ale klan można spróbować. Ale jak by grali sami dobrzy, to raczej odpadam :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ssie, bo wolisz grać na piracie i nie masz dostępu do serwerów dla graczy z oryginalnym ;> ? Trafiłeś bezbłędnie ;) Gram tylko dla relaxu z botami(durne, ale nieziemsko celne) i jestem raczej słaby, więc wam bym tylko obciachu narobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 a może zamiast tego durnego CS'a F2P MMOFPS'ik? :D Combat Arms bardzo fajne, aż się chce klan zakładać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Mi to obojętnie, bo i tak grać nie będę ze względu na czas... no może od czasu do czasu żeby noobić. ;) Ale jeśli chodzi o sponsoring serwera pub/priv, to w grę wchodzą tylko najpopularniejsze fpsy pokroju CS czy UT. Do jakichś MMO czy Combat Arms ręki przykładać nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Tylko nie przybierajcie taga [GM] :S (http://gamingmasters.co.uk) @Makary155: Ktoś się nad tą grą napracował, należałoby to uszanować. A jeśli chcesz grać bez cheaterów, radzę Ci kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 @Makary155: Ktoś się nad tą grą napracował, należałoby to uszanować. A jeśli chcesz grać bez cheaterów, radzę Ci kupić. Od kiedy boty cheatują? ;d Robienie klanu ze znajomych jest beznadziejne, chyba, że jest to klan for fun, a nie jakiś taki do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Marmot ty się nie martw że grasz nie tak dobrze ja pewnie gram gorzej :D Aktualna lista (jeżeli mogę to tak nazwać) -Nakyls -Pieter -Marmot No to jeszcze potrzebujemy 2 graczy no chyba ze jeden jeszcze jako zastępczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 a może zamiast tego durnego CS'a F2P MMOFPS'ik? Combat Arms bardzo fajne, aż się chce klan zakładać ;p E tam. o już dużo lepiej Team Fortress 2. Wystarczająco ludzi z GMCLAN ma tą grę, żeby organizować jakiś klan, ale prawdę mówiąc, to w akcji widziałem poza mną 3-4 osoby, więc nie wiem jak każdy gra ;p . Ale zawsze CS też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A ET? ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Robimy sparing o 20 w Cs tylko serwa musi ktoś postawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A ET? ;s Dzięki cheaterom ta gra przestała się liczyć kompletnie w świecie gier multi :) . Chyba nawet już lig żadnych porządnych w to nie ma. Robimy sparing o 20 w Cs tylko serwa musi ktoś postawić. Steamowy CS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 I przez godzinne ściągania plików przed wejściem na jakikolwiek serwer :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie wiem jakie wy macie problemy, gram se w ET przez dwa lata - zero cheaterów, jak już to pojedyńcze przypadki, godziny ściągania? Winy jakiś egzotycznych serwerów, tak to kilka sekund i jesteś na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 mnie też dopiszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Z tego co slyszalem to szpaq ma non-steama. Pieter powiedzial ze nawet sie nadaje :D PS: Pisze z PSP. Ok: nakyls, pieter, marmot, vianom Edit: Wysylac mi na PW wasze nicki steam oprocz marmota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 E tam. o już dużo lepiej Team Fortress 2. Wystarczająco ludzi z GMCLAN ma tą grę, żeby organizować jakiś klan (...) Agreed. http://www.youtube.com/watch?v=zZyM6FTckOE&fmt=18 Chętnie zwołam moich kolegów i z wami pogramy w TF2. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Marmot ty się nie martw że grasz nie tak dobrze ja pewnie gram gorzej :D Aktualna lista (jeżeli mogę to tak nazwać) -Nakyls -Pieter -Marmot No to jeszcze potrzebujemy 2 graczy no chyba ze jeden jeszcze jako zastępczy :D wtf? masz zamiar bez konsultacji zbierać ekipe? to ja podziękuje i możesz mnie wypisać. =) a poza tym... ssiesz w csie, chciałem być tylko miły =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 nie oto mi chodzi robilem ta liste po to zeby sie z nimi puzniej skontaktowac. A ja ci mowilem ze myszke mam zepsuta PS: PSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi