Matt Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam, robie gre Shaman King : Tourney of Spirit.Mam za soba jush 3 tyg. pracy i prawie cala grafike.Duzo rzeczy jest jush zrobione.Ale mysle ze sam tego nie zrobie.Wiec szukam STALYCH wspolpracownikow: min wymagania: -podstawy GML kontakt: email: wnlxmatt@o2.pl MSN: llwTllMatt@hotmail.com gg:8893024 thx , Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 hmm... a można wiedzieć jaki to rodzaj gry? Bo pomysł ciekawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 rodzaj: Platformowka fabula: raz na 500 lat rozgrywany jest turniej Shamanow - a zwyciezca Krol Shamanow ma nie ograniczonom wladze.Shaman - czlowiek ktory moze sie laczyc z duchami.W grze jest do zdobycia duzo duchow(okolo 100) kazdy ma inna moc - tarcza , ataki , ataki lodowe , przyspieszenie ladowania Sily ataku , szybkie chodzenie , mocniejszy atak , obrona , duzo broni itp. po wiecej informacji , i ewentualne sprawdzenie grafiki zapraszam na gg :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Zapowiada się ciekawie i (w miarę) oryginalnie. Najpierw "Ed, Edd & Eddy", a teraz to. Jeśli wszystko zostanie ukończone, to bedzie w co grać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Hmm mógłbym się pisać na to... a do czego dokładnie potrzebujesz ludzi ?? Do grafiki domyślam się że nie bo już zrobiłeś... i jak dokładnie wyglądać będzie rozgrywka ?? Widok z góry ?? Czy platformówka ?? Co się ma tam robić, zbierać duszki ?? :3 Może najlepiej połącze się z tobą na GG... masz mój nr jakby co : 6006828. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Zapowiada się ciekawie i (w miarę) oryginalnie. Najpierw "Ed, Edd & Eddy", a teraz to. Jeśli wszystko zostanie ukończone, to bedzie w co grać... Myślę, że w "Ed, Edd & Eddy" tak szybko sobie nie popykamy, chyba że sami sobie ją dokończymy, zaś tutaj to zobaczymy zapowiada się ciekawie. Tylko proszę nie mów, że też masz grafiki z 40mb :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Po dłuższej konwersacji z tobą zgadam się pomóc tobie w robieniu gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Ostatnio dużo fajnych pomysłów na gry jest, ale ciekawe czy zakończy się to jak z edami :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 witam. jesli chcecie sprawdzic zainteresowanie gra - zapraszam na oficjalne forum i strone - forum jutro ma tydzien. www.shamanking.yoyo.pl - forum www.shamankingtos.blo.pl - strona. thx , Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 A czemu nikt nie robi gry o atomówkach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 A co, grałbyś? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 A czemu nikt nie robi gry o atomówkach ?? A może tak odrazu zrobić cały zestaw gier na podstawie bajek z Cartoon Network :D Taki mix 100 w 1. A tak naprawdę, to z tej stronki to nic nie rozumię, chyba jestem już zmęczony :boxed: @Matt - To może jakieś demko pokażesz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 puki co niema demka...ale na stronie sa screeny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 puki co niema demka...ale na stronie sa screeny :P Tak wiem, aż dwa :D ,który jeden to z menu, a drugi to trochę mało wyraźny, no chyba że taką grafikę masz zamiar zastosować? Jeśli tak, to chyba gra będzie na Atari :D Skoro masz screeny, to i napewno masz jakiś wstępny projekt, no chyba, że nie są one z Twojej gierki. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 witam, co do tego screena to jest z mojej gry , ale niestety w takiej jakosci zostal nagrany -.-'.W rzeczywistosci grafika jest o wiele lepsza , LionX & Moho ja widzieli , i teraz sa w mojej druzynie ;) btw.Szukam kogos kto pomoze zrobic troche bardziej rozbudowane menu w grze. thx , Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 LOL, jak wszedłem na stronę to wyświetliła mi się tylko reklama i białe tło . :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 witam, sprobuj przez IE , moze wtedy zadziala :P thx , Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Co to takie rozpikselowane? Be :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 poniewaz screen zostal tak nagrany.Oczywiscie teraz niema jush takie rozpixelowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi