Zając Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 wiem że sie nieprzyłożyłem, grafika biedna itp, ale takie gry czasem wciągają: chodzi o to żeby unikac kursorem kul jak najdłużej :mellow: http://xthost.info/Zajac/Trox.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Połową sukcesu dobrej minigierki jest udany pomysł. Drugą połową - wykonanie. Niestety, ani jednej z tych rzeczy nie udało Ci się osiągnąć :(. W dodatku to paintowe menu i ohydne szare tło... Grafika: 3/10 Audio: 1/10 Grywalność: 4/10 Ocena Ogólna: 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No nie przyłożyłeś się do grafiki :P Ale gra prosta i fajna :) Edit: Audio: 1/10 To tam jakieś dźwięki były ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Nie, dlatego jest 1 :). Logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Hmm... chyba powinno być 0 ? Chociaż nie wiem jaką masz skalę oceniania... A co do gry to się Zającu nie napracowałeś, oj nie... Choć nawet mnie na chwilkę wciągnęła... Nabiłem półtorej min. i dalej mi się nie chciało :) Za mało urozmaiceń! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Zdecydowanie za bonusów (albo: w ogóle :)). Co do mojej skali: nie wystawiam nigdy oceny 0. A szum procesora i wiatraka? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Co do mojej skali: nie wystawiam nigdy oceny 0. A szum procesora i wiatraka? :P Uuuu... to wtedy u mnie dostałby 9/10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 W skali Bigshaka(potocznie nazywanej skalą od 1 do 10) dostajesz 2 punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Moim zdaniem gra jest do bani. :twisted: Takie coś to nawet dziecko by zrobiło. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdemor Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Gra bardzo prymitywnie wykonana. Najlepsze z tego wszystkiego to muzyka. :lol2: Jak na mini gierkę to może być. :D PS: Panowie, a wiatraczki trzeba co jakiś czas czyścić i smarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Moim zdaniem gra jest do bani. :twisted: Takie coś to nawet dziecko by zrobiło. :lol2: To posadź dziecko przed GMem. Zobaczymy co zrobi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Moim zdaniem gra jest do bani. twisted.gif Takie coś to nawet dziecko by zrobiło. lol.gif Dobrze, ale nie musisz go i jego gry odrazu obrarzać. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja go i grę jego nie obrażam, tylko mógłby się bardziej przyłożyć. EDIT: I sam zobacz, kto tu dziecko obrażać pisze się przez ż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 To się mówi "Gra Ci nie wyszła." a nie porównuje się do dziecka. Zresztą to było całkowicie nierealne porównanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi