Japanstache Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 @Osiem Jak się wzorować, to tylko na najlepszych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Dobra Osiem, twoja nazwa przebija wszystkie, wymieniam swoją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Co innego gdybym widział aktualny stan gry, cele do osiągnięcia oraz umiejętności reszty zespołu, to gdyby mnie zachwyciły to bym mógł iść na układ: "kasa będzie jak się sprzeda".Bleh, ja zawsze na to szedłem, co prawda wszystkie projekty upadały, ale było czym zapełnić profil na Newgrounds =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 och tam, chodzi właśnie o to że wymyślenie chwytliwej nazwy jest najtrudniejsze. no ale nie chcecie podbijać całego świata w jeden dzień, wiec "nike - just do it" nie jest Wam potrzebne, już siedzę cicho;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Nazwij studio PURE. Minimalizm jest ciągle w modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Skoro minimalizm jest w modzie, to może po prostu niech nazwie studio "P" i już ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 @Wojzax Bardzo fajny pomysł, serio. Tylko problemem może być to: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11033 . W innym wypadku poważnie bym się zastanowił nad zmianą nazwy. Edit: No i mam kolejny pomysł na nazwę. Co powiecie na Iron Breath - Żelazny Oddech/Tchnienie? Są to dwie przeciwności, bo żelazo jest martwe, twarde i obce a oddech symbolizuje życie. To może dodać nazwie klimatu. PS. Jeszcze parę nazw i będę musiał urządzić ankietę :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 A może zamiast wymyślać miliard nazw wziąłbyś się za robienie gry? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Słuszna uwaga, ale uwierz mi że w tygodniu mam zaledwie kilka minut żeby wejść na kompa więc akurat wystarcza żeby wpaść tu na forum. Narazie grę robię w weekendy a w tygodniu co najwyżej robię modele, ale nie martw się w wakacje prace ruszą pełną parą :thumbsup: . (Tak zauważyłem, że tak wypowiedź brzmi trochę gołosłownie, ale musicie mi uwierzyć na słowo.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 @Purepain - Mi sie iron breath kojarzy z zyletka. Na prawde. Co powiesz na Tepckor. Nie ma zadnego sensu, ale fajnie brzmi : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 @Up Zależałoby mi żeby nazwa miała w sobie jakąś głębie (może za bardzo nie widać tego w poprzednich nazwach, ale są to moje bezowocne jak dokąd starania). Szczerze niezbyt mi wchodzi Tepckor, szczególnie że dużo osób zmieniałoby go na Tępckor (to pierwsze co przyszło mi na myśl widząc tą nazwę :rolleyes: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 A czemu nie po prostu PurePain? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Bo to by był narcyzm :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Iron Breath zalatuje jakimś kiepskim zespołem black metalowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Już prędzej nowym, hardkorowszym produktem z serii Orbit bez cukru. A co do Pure, to nie masz co się martwić - nie kserujesz nazwy żadnej firmy ani niczego takiego, więc o użycie zwyczajnego przymiotnika, który przypadkiem stanowi tytuł jakiejśtam gry nikt nie ma prawa się czepić. Analogicznie: znam trzy zupełnie różne piosenki pt. "Maybe" - jedna Brainstormów, jedna Inkspotsów, jedna Elli Fitzgerald. Nie ma tu mowy o łamaniu przez kogokolwiek czyichkolwiek praw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Skoro minimalizm jest w modzie, to może po prostu niech nazwie studio "P" i już ;p ? To jest myśl! Zwłaszcza, że wczoraj PoxiPol słusznie stwierdził, że litera P jest ostatnio bardzo modna :D P-Studio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 P-team studio games. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Wojzaxa pomysl najlepszy, nazwa chwytliwa i nie oklepana - PURE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 "Entertainment" jest szpanerskie. Osobiście bym jednak polecał "sp. z.o.o.". Serio? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 To może PureSoft ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 to brzmi jak by w nazwie od razu było, że nie zainfekowane x_X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Dobra, mamy już oficjalną nazwę teamu - Pure (Wielkie Dzięki Wojzax :thumbsup: ) Studio (Żeby zachować jakieś nawiązanie do tego, że to team tworzący gry :jezor: ). A tu logo wykonane przez naszego grafika KubęGM: http://www.gmclan.org/uploader/3290/PURE_studio_bymypy.png . Dzięx wszystkim za pomysły na nazwę! Nie zapominajcie, że jeśli macie wolny czas i jakieś umiejętności, to nadal potrzebujemy Grafików 2D i 3D, bo tych nigdy za mało, oraz Kompozytora. Cheers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 No mogę wam coś pobicić, ale to jak już będzie do czego ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 W porządku wtedy się do Ciebie odezwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ungmar Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam.. po takim czasie chcialem sie dowiedziec czy w koncu cos wogole z tego wyszlo? jest tu ktos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wyszło tyle że nic nie wyszło, a kontakt z PurePainem graniczy z cudem. Pomysł był, endżajn był, materiały by sie dorobiło w trakcie ale programista stracił zapał i klapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi