pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam... Chciałem sobie zrobić taki Napis przed włączeniem gry. To znaczy gdy ją włączymy! xD Chodzi i o takie przejście z roomu do roomu Że ekran tak jakby robi się Mamy obrazek... i z tego obrazka przechodzi na następny takim prześwitem... Tylko zamiast obrzka jest room... Da się tak w gm6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Maja 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Musisz najpierw zrobić tak, że jest obrazek... a potem dodać jeszcze kod najlepiej żeby ten kod dodać krótki no i w sumie tyle mam nadzieje że tak jakby rozumiesz to jest odpowiedź napisana równie zrozumiale co Twój post jak już nauczysz się wysławiać, tylko nie wiem czy potrafisz ... Może dodam normalną odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Pivot, chodzi Ci o to że tekst przysłania, a za nim pojawia się room? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Chodzi mi że w GM7 Jest takie przejście W którym ekran robi sie przeźroczysty i widac następny room przez tą przeźroczystość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 I potem całkiem widać następny??? Jeśli tak, to jest, nie pamiętam które, ale w extension, GM room transition, popatrz na info, tam cos o tym jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 No wiem ale tam tego nie ma :< Mi chodzi że w GM6 Jak bym to wiedział... To bym się nie pytał nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Hmm... Zrobić zrzut ekranu poprzedniego rooma do sprita, przejść do następnego rooma i rysować tego sprita z coraz mniejszym alpha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Też tak myślałem =P Ale nie wiedziałem jak to zrobić ,dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi