Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Lutego 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Pod adresem www.nop.ir.pl dostępne jest darmowe pismo o klasycznych grach komputerowych! Jest zrobiony przez na razie jedną osobę, więc liczę na pomoc czytelników. 3.12.2008: Z racji, że pismo poszło w cholerę, temat zamykam. Pytania? Zapraszam na PM. 16.12.2010: Stary adres przestał dawno działać. Chcesz zobaczyć pismo? Ponabijać się ze mnie? Znajdziesz je tu: http://eziny.erd2.webd.pl/ziny/nop/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Hmm, narazie nie chce mi się za bardzo wchodzić, ale mam jedno pytanko: czy dogania to jakościowo najpopularniejsze pismo o abandonwarach - Poke :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Na razie nie do końca, gdyż redakcja jest 1-osobowa. Ale liczę na pomoc innych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Pimo jak na razie trochę ubogie, ale muszę powiedzieć że całkiem fajne. Wszystko ładne i estetyczne, recenzje też ciekawe :thumbsup: Mam nadzieję że znajdziesz redaktorów, bo wtedy gazetka zyska na wartości i może nawet stanę się stałym czytelnikem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Zin w porządku. Wzruszyłem się, gdy czytałem o Summer Challenge. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Drugi numer już jest! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jestem gotowy do pomocy. Mogę z przyjemnością zrecenzować jakieś gry na mojego ukochanego Pegasusa. Poza tym czasopismo dobrze wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Fajnie fajnie fajie fajnie fajnie. Z niecierpliwością czekam na recenzje. Fajnie fajnie fajie fajnie fajnie. Z niecierpliwością czekam na recenzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Na maila Ci wysłałem próbną recenzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Fajnie, ale zapomniales dołączyć screenów, oceny, danych itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 No no, spodziewałem się czegoś gorszego =D Cóż, miłe zaskoczenie. Jeśli możesz to podaj mi twoje GG albo odezwij się do mnie (8732054). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Wysłałem Ci to, o co prosiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Września 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Od dawna tu nie pisałem jest już numer 7, lepszy od wszystkich innych www.nop.ir.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja mogę spróbować napisać recenzje paru gier na Super Nintendo. (Ale nie na 100% ;p) Zin mi się podoba. :) Nie wiem, jak to się stało, że go wcześniej nie zauważyłem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Mogę napisać recenzję Dungeon Keeper'a Jedynki. Zainteresowany? :D Jeżeli tak napisz na PW lub na numer sieci GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 eh, juz od roku to wszyscy zapomnieli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A no tak, nie popatrzyłem na daty :] Down: Pomyłka do potęgi x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Kasa100: Jesteś w błędzie, 24 września Korodzik napisał posta, więc nam tego nie wmawiaj. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 NOP? od kiedy GMCLAN propaguje nacjonalizm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Września 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A wiesz, że mi też się tak skojarzyło? Chyba nienajlepsza nazwa dla magazynu. A może tam jest jakiś ukryty przekaz? :hitler: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Idealnie podsumowuje to forum =DDD roxorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Hm... Ja mógłbym napisać recenzje Crash Bandicoot XS albo N.traced na GBA. Ale nie na e-mail, bo mi szwankuje. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 @up: To są stare gry ._. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Pismo podoba mi się ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Marmot: Tak. Chyba :) A jak nie to moge Crash'a Bandicoota 1 na PSX z 1996 roku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Raczej mówiąc "stare gry" ma się na myśli gry komputerowe z lat 80 i początku lat 90, a nie tytuły stosunkowo nowe, nawet gdy są sprzed 11 lat ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Ale CB1 nowe nie jest :) Poza tym spójrz na recenzję The Sting!... i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Października 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Gry stare według mnie = co najmniej 5 lat Nazwa pisma = No Operation, a nie NOP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja jestem chętny do zrecenzowania jakieś gierki. Tylko byś mi podał tytuł gry a ja bym ci recenzje na maila wysłał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Października 2007 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Dobra, to zrecenzuj Doom VI, Quake XIII oraz Age of Empires III w wersji na Atari XL/XE. A tak na serio, to gry możesz wybierać samemu, byleby miały co najmniej 5 lat i żebyś się stosował do zasad (najnowsze wydanie zasad na 2 stronie siódmego numeru.) Wtedy będzie gites. ;) Ewentualnie można recenzować remake'i starych gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi