Roki Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Super fierka daje 4/ bo troche za łatwe, tylko strzałki i spacje się klika :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Z dupki. Straciłem dysk w wyniku awarii zasilacza i od Niedzieli nie miałem dostępu do kompa. Przesuwa to premierę drugiego odcinka w niedaleką przyszłość. Za to dostaniecie później naprawdę odpicowaną wersję z mini gierkami i inną kupą. Bo teraz mimo, że większość rzeczy jest gotowa, ciągle trza nad dialogami popracować i bugami się zająć. A teraz parę obrazkoli i muzyczka. Staś próbuje animować postacie. MIRER ADGE STYLE Kawałek z soundtracku, robiony przez, zgadnijcie, Ludzixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Dobre :P Szkoda że Ci dysk padł, ale cóż, zdaża się :( Ale możesz GM Decompiler starą wersje wziąść zdekompilować, a potem ją przerobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Roki, pomyśl zanim napiszesz. Gdzie miałby trzymać nieopublikowaną wersję jak nie na swoim komputerze? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Chodzi mi żeby starą przerobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Ale, w sumie nigdzie napisałem, że projekt poszeeedł. Projektów nie straciłem żadnych bo poleciał tylko jeden dysk. Reszta działa i ma się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 To co z 2 odcinkiem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Jestem do tyłu cztery dni ale postaram się na jutro wyrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 I jak prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Stan prac jest wewnętrznym problemem Studia Odpowiednia Ameba. Gry komputerowe są tworem na tyle skomplikowanym, że autor zastrzega sobie prawo do nieprzestrzegania dat wydania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Jak już Wojzax wspomniał, mamy problem z nagraniem jingla promującego serial, gdyż nie możemy się zgrać z panią Beatą Kozidrak, cóż, życie gwiazd. Artystka takiego formatu nie może pracować w byle studiu nagraniowym. Wciąż czekamy na odpowiedź ze strony Warner Bros. Records. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 SERIO!? To jest żart, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ze spraw takich jak ta się nie żartuje. Nie mamy sponsorów, konta PayPal i fundacji jeszcze nie założyliśmy i każda decyzja, która nie zwróci wpompowanych w nią pieniędzy (vide wynajem artysty) może zmusić mnie do sprzedaży nerki by wyjść z długów. Poza tym sprawa z lokalizacją zespołu. Odpowiednia Ameba Studio jest tworem międzynarodowym i szczerze mówiąc nie mam pojęcia co zrobić z podatkami. Pozdrawiam gorąco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 O_O No to fajnie... <no comments> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Jako czlonek naszego wcale nie rasistowskiego teamu, powiem ze oddam swoje prawe jadro i slownik etymologiczny jezyka polskiego. Jedyne co na razie moge powiedziec to : NORTH KOREA - BEST KOREA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Vice Versa. Kleik, widzisz? Przez twoje anglikowańsko Stasiek ma kłopoty. Ja mogę oddać lewą nerkę i prawe jądro[!]. @Japanstache - Pisze się Mirror's Edge . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Pisze się Mirer Adge, drogi i'm vaderze i nie wmówisz mi że jest inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 jądra wam nie miłe? dorosniecie, zdejmiecie przed kobietą spodnie i wtedy zaczniecie żałować, mowie wam. i bedzie amputee adventure live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Czyżby Staś o nas zapomniał? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Lol, w sumie to ja kolejne odcinki robię ale zapominam umieszczać je na GMCLANie. Skończę piąty odcinek i zacznę umieszczać je regularnie, żeby nie było niespodzianek tak jak z drugą częścią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Niestety... nie. Od tajnego czlowieka z tajnego miejsca, Janka Troch z Cebulki, otrzymalem informacje ze Stasiu zrobi mase i wypusci powoli. Przynajmniej tak zrozumialem. Po prostu on nie chce was klamac co do dat. E- : ((((((( PS. Shit, that looks like a sad dickhead. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Już się nie mogę doczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Stasiek kiedy wrzucisz ten drugi odcinek? :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jak zrobi. Duh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Chetnie bym teraz powiedzial: "Stasiu o was zapomnial i juz na GMC nie wyda" Ale nie powiem : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Japanstaś (29-05-2009 25:61) Nie lubię was i nic wam nie dam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja (29-05-2009 26:61) Nie lubię was i nic wam nie dam! Skoro już to widzicie, to mamy tylko jedno rozwiązanie: topic do zamknięcia. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Skoro już to widzicie, to mamy tylko jedno rozwiązanie: topic do zamknięcia. :( Nasz klient - nasz pan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi