Thobby Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Tak jak w temacie. Potrzebuję animowanej eksplozji o wymiarach 96x96. Top-down oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=211466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wiem, widziałem to ale kiepsko działa bo potem na obrazkach są takie czarne obwódki wokół tej eksplozji. E: tak przy okazji, jakby ktoś mógł narysować grób, też top-down o wymiarach 100x170, to byłbym wdzięczny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie możesz eksplozji na particlach zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jak się robi ekplozje na particlach? :P (Z particli jestem zielony) Jest taki fajny efekt ekplozji w efektach w GM'ie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no ja tez particli wgl nie uzywam. wszystko na obiektach robie. ale chyba dla kogoś kto umie rysować, wykonanie takiej animacji nie jest trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Lolol. Czyż nie szybciej zrobić efekt na particlach, i napisać jakiś bajer, żeby to na sprita zamienić, niż malować to ręcznie ;/ ? A jak nie znasz particli, to użyj... kurde, nie pamiętam nazwy :P Taki programik do tworzenia particli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Z nowego edytora "Beta test GM8". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Z nowego edytora "Beta test GM8". Po co to dajesz? Przecież to jest w każdym GM-owym folderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 użyj np. http://www.yoyogames.com/games/show/64045 i po sprawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ghost: Chciał animacji eksplozji to mu to dałem <_< Gdzie tam masz w folderze gmowym taki obrazek? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 @Damian21 Wyobraź sobie że nie chciałbym używać grafik które będą jeszcze użyte przez setki innych. Dobra eksplozja nie jest mi potrzebna od razu, ważniejszy jest ten grób. (patrz edit mojego 2 posta :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dawidds chodzi ci o particle designer? tworzenie particli jest całkiem proste. Wystarczy trzymać się pewnych zasad i użyć wyobraźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Proszę (akurat świeży przykład w zasobach :)) - https://gmclan.org/index.php?plik=165 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :( jak zwykle nie rozumiem nieswojego kodu. ale mógłby ktoś ten grób zrobić?? bardzo potrzebuje :// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Możesz użyć tego, jakby pasowało: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale to jest rozpadajaca sie sciana. A ja potrzebuje samego wybuchu. Poza tym caly czas mowie ze teraz bardziej potrzebny mi jest ten grob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 To chyba połączenie tego o co prosiłeś - wybuchający grób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jak to ma być grób... to z deka nie wyszedł :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zapisz animacje Wojzax'a, usuń parę klatek i będzie sam wybuch bez ściany... albo tu masz parę animacji wybuchu: http://www.nimble2.com/animate2.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 gdybym usunal wszystkie klatki na których jest ta ściana to niewiele by z tego zostało. A na tej stronie z twojego linka tylko jedna jest top-down i jest za mała :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Sorki za double posta ale dalej potrzebuje tych dwóch grafik :( a nie wierzę że nikt nie potrafi narysować głupiej animacji eksplozji i grobu :/ jak będą naprawdę dobre to dam creditsy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 nie wiem jaki grób konkretnie chciałeś więc zrobiłem na razie dwie wersje: jeśli chcesz jakieś inne, np. z innym nagrobkiem to napisz do mnie na PW, albo tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 http://www.eteamz.com/vianneysoftball/images/EXPLOSION.gif masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 @Morgo- wielkie dzięki :P @HrabiaDrako-to twoje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Oczywiście! ze nie...;Pps ktos by odpowiedzial na mojego posta proszę, odnośnie grafiki:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi