XxMichałxX Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Gnysek wsadził skrypt szyfrowania na stronę więc postanowiłem go do czegoś wykorzystać no i zrobiłem taki przykład czytania i zapisywania zaszyfrowanych danych w pliku oraz korzystania z nich. Link: https://gmclan.org/up5208_4_menuiszyfr.html Pozdro! P.S. - Jak ktoś będzie chciał to wykorzystać to niech zmieni klucz szyfrowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Lol, ja piernicze. Ty zrobiłeś jedynie otwieranie plików, a za to możesz dostać ode mnie co najwyżej pałę. A zresztą, zrozum, że XOR nie nadaje się do szyfrowania plików... ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 W takim razie do czego, pff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wiesz, jak szybko się łamie XORa brute-forcem :| ? Po prostu, wiele algorytmów (a choćby kryptograficznych) używa XORa, jest przydatny w różnych sytuacjach, i tyle. Zresztą, jak jedną operację można nazywać algorytmem kryptograficznym :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Sprawdź definicję algorytmu, chociażby na wikipedii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Alternatywa_wykluczaj%C4%85ca No, to, o czym mówiłem... ;| Ed: O, to to się nawet fachowo nazywa... nawet nie wiedziałem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zrobiłeś tu tylko zapisywanie danych do pliku. Błagam, nie wrzucaj tu niepotrzebnych przykładów! Oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 kupiaste. A po kilkakrotnym klikaniu na byle jaki klawisz się zwiesiło. gnysek opisał jak tego użyć wić po co przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi