pawelpc Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 cześć robie program co musi numerek który ja napisze w ramce zapisać w pliku bat razem z poleceniem i nie wiem jak to zrobić pomóżcie. :helpsmilie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 a musi być *.bat, a nie może być *.ini z ini byłoby o wiele prościej... Edit:a to polecenie to jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 podaj konkretnie co chcesz wpisać a my coś poradzimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 od biedy możesz zapisać program jako *.txt i za pomocą file_rename zmienić nazwę :) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ej, ale kto Ci broni po prostu edytować od razu plik *.bat ;/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 file_text_open_write i file_text_write_string. Sprawdź w dokumentacji o co biega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 @echo off echo ### echo #<twój znak># echo ### Teraz podpiąć to pod GMa wystarczy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 robie program który łączy się z modemem gsm to jest polecenie aby wpisać PIN i musi być w bat aby wywołało połączenie komenda: at+cpin=(PIN) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Są funkcje do wywoływania "komend" przecież, nie musisz trzymać tego w BATcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Trochę późno odpowiadam dopiero teraz doszedłem do kompa. A w bacie łatwo edytować i wywołać połączenie było by mi naj wygodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Hej! Wie ktoś jak to zrobić. Mogę kombinować z wtyczkami, lub rejestr też może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 get_string("Podaj PIN","") Jak to połączyć aby zapisać w pliku? Triple post = Triple kill Warn Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 GML file = file_text_open_write( 'plik.bat' ); file_text_write_string( file, get_string( "Podaj PIN", "0000" ) ); file_text_close( file ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 trochę późno odpowiadam nie było mnie na forum ja zrobiłem podobnie lecz jedną rzecz inną GML file = file_text_open_write( 'plik.bat' ); pin= get_string( "Podaj PIN", "") file_text_write_string( file,pin); file_text_close( file ); teraz mam pytanie jak zrobić aby z jednego sprite zmieniać na drugi i z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 jesli chcesz w pliku to zapisuj do niego nazwe sprite a nastepnie wczytuj i ustawiaj jako sprite_index. jesli chcesz normalnie zmieniac wystarczy sprite_index Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpc Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ten plik.bat on jest po to aby podać pin do urządzenia i się z nim połączyć. A te sprite to dla wiadomości użytkownika że się połączyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 GML (Create) polaczony = 0; GML (Polaczenie) polaczony = 1; GML (Draw) draw_sprite( sprite_polaczenie, polaczony, x, y ); W sprite_polaczenie 2 klatki, nie połączona i połączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi