Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja rozpoznałem 48. A wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja 1 ^^' Choć jakbym się dokładnie przyjrzał może znalazł bym jeszcze jedną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Lol, dawids, cienki jesteś, ja trzy xD . (RM, WORMSY, SIMSY) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 54, wliczając w to kilka powtarzających się gier ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja dziesięć. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jakieś 15-20, cienki jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 15... Ale fajny pomysł miał koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Rysunek świetny. Znalazłem 12 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Z tych co nazwy pamiętam: Teraz te których nie jestem pewien: I wiele więcej,ale nazw już nie pamiętam. O co biega z tymi słoniami? Tak po za tym wie ktoś co to za gra;te dwie postacie pośrodku na górze obrazka,królik i pies z lornetką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Już liczę... A to psikus, też 48. Ciekaw jestem, ilu z was rozpoznało Creatures i Ecstaticę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tak po za tym wie ktoś co to za gra;te dwie postacie pośrodku na górze obrazka,królik i pies z lornetką? Sam i Max :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Znalazłem czterdziestą dziewiątą :) @Flaque - a bez powtórzeń ile? :> EDIT: I pięćdziesiątą ;o za mało się przyglądałem za pierwszym podejściem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ~40 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sam i Max :) Dzięki,ostatnio widziałem recenzje nowej gry z ich udziałem,chciałem ją młodszemu bratu załatwić,ale tytułu zapomniałem. Apropo skasowałem gry które wymieniłem bo coś koloru zmienić na biały nie mogłem...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tutaj podpisałem co wiedziałem + parę strzałów, więc mnie poprawcie (zwłaszcza Poster Paster, Neverhood, ta elfica w tirze): https://gmclan.org/uploader/1/n_posgros_copy.jpg Tak z 66 +- 15 pudeł. ;) update: +1 Sensible Soccer +1 Barbarian (głowa wbita na pal) +1 Capitalist? (rusek gadający kapitalist) +1 Quake 1 (zapomniałem dopisać na rysunku, gościu z tasakiem) +1 Goblins (dwa łebki we krwi, jeden z nich jest fioletowy) ps. Niektóre części gier mogą być pomylone, np. Abe, Ufo, DK2 ta czarna mistrzyni, itd. dlatego niektórey gry opisałem seriami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ranmus: Mnie też sie ta rakieta z Neverhoodem skojarzyła od razu (taki styl), ale znam go na wylot i na pewno nie ma w nim takiej rakiety na wzgórzu. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ran: sporo błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To popraw mnie, bo taka odpowiedź nie jest satysfakcjonująca. Edit: A co to jest za gra tego gościa zbudowanego z kul (sfer). Pamiętam, że jest z przełomu 1994 / 1995 i to był niby horror przygodówka (klon Alone in the Dark), ciągle jakiś człekokształtny niedźwiedź Cię ścigał itd. No mam to na końcu języka. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Lol, TFT nie zauważyłem XD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja jeszcze jak coś przyuważę to dopiszę do posta ze screenshotem co dałem. Właśnie przyuważyłem goblins. :) ps. Platyna, a ta rekiat to może jednak z The Day of Tentacle... hmmm... ps. 2 Była kiedykolwiek jakaś gra z Lobo? ps. 3 - Ten motor nie wiem czemu kojarzy mi się z Full Throttle (nie grałem niestety w tą grę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ps. Platyna, a ta rekiat to może jednak z The Day of Tentacle... hmmm... Rakieta to z Myst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Niby tych błędów sporo miało być, ale jak zacząłem edytować tylko jeden znalazłem. http://img19.imageshack.us/img19/9708/nposgroscopycopy.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 11 :crying: Musze się przyjrzeć. :P Edit: Te 2 mamuty mi wyglądają na KKND. :) Ahh jestem fanatykiem StarCrafta a go nie rozpoznałem. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Niby tych błędów sporo miało być, ale jak zacząłem edytować tylko jeden znalazłem. http://img19.imageshack.us/img19/9708/nposgroscopycopy.jpg Dwa: Zanzarah (nie znam), a tamten gościu to rzeczywiście Escape From Monkey Island. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Heh myślałem, że rozpoznałem 8, ale po sprawdzeniu z rozwiązaniem Ranmusa i Stasia to 5 mam dobrze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 O, gościu z walizką forsy i babka to z przygodówki Runaway, siedząca kobita przy bramce wygląda jak z Planescape. O, wśród stosu trupów jest warboss z W40k a przy gościu z Quake napisałem, że z Dooma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ten na samym dole pentagram jest chyba z Doom III (W Kampanii było takie same :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pentagram jest zawsze taki sam. Równie dobrze może to być Diablo. ps. Japanstashe, teraz zauważyłem że skopałeś z Doomem. Gościu z tasakiem toć to Quake 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Te pingwiny zakrywające laskę to najprawdopodobniej "Heavy Metal: FAKK2". I nie zgodzę się z jedną poprawką Stasia. Earthworm JIM jest prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ten na samym dole pentagram jest chyba z Doom III (W Kampanii było takie same :) ) Nie wiem, ale ta głowa nad nim, obok Raymana rzeczywiście z Dooma jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi