Nirvan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) A więc tak , za free zrobię krótkie loga (max 30 sec) wstępne do gry itp. Niezbyt skomplikowane (jakiś ludzi w ostateczności ale nie wiadomo czy zrobię) W weekendy i te dwa dni będę miał czas to możecie składać zamówienia . Jak zrobić koncepcję dla mnie? Ano tak: po 1 primo - czcionka po 2 primo - w jakim miejscu ma być wszystko (np w górach) po 3 primo - warunki pogodowe po 4 primo - ile około ma trwać (max 30 sec) po 5 primo - większość dźwięków do filmiku macie mi przysłać po 6 primo - dać mnie do credits . Bo naślę na was starą Maciusia z klanu . A tu 2 przykłady prac jak to wygląda i na jakim pooziomie to robię : To teraz mogę zrobić napisy 3D , bez tła / z tłem jakimś/ z kanałem alphha itp . Mogę zrobić jeszcze buttony ... Edytowane 16 Kwietnia 2009 przez Tytan McAnguns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 w górach latem ale zrób mi coś takiego . Rycerz trenuje walenie mieczem i na koniec niech zrobi jakiś super cios i zrób zbliżenie na miecz a na mieczu niech pisze maniche software dasz rade czcionke taj takąjak w drugim filmiku. to co zrobisz mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 tego rycerza to nie wiem , jakiś model z turbosquid wezmę a resztę zrobię , tylko opisz co to ma być ten ostatni cios? Może że wbija miecz twardo w jakąś skałę ... (a i mały update, większość dźwięków do filmiku macie mi przysłać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 tak niech wbija miecz w skałe ale to nie musi być rycerz może być jakiś iny gostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 1. Czcionka:Pieces Of Eight 2. Miejsce, zimowe góry 3. Warunki pogodowe: Śnieżyca 4.Ile ma trwać? Nie wiem tyle ile wyjdzie. 5.Ma wyglądać jak to Tajemnice Nordmaru Logo 2 (ten filmik) 6. Dam do credits, a tutaj jeszcze powiem żeby pisało coś takiego, po tym wybuchu światła pojawia się napis RG I się tak fajnie rozsuwa i pojawia się napis Roki Games Mam nadzieje wiesz o co chodzi, a tu moje pytanie, to będzie gif, co nie? Czy jak? @DOWN:Aha spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 to ędzie wmv avi itp. zrobie ci to jak skończe robić poprzedni (kolejka obowiązuje :jezor: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Jeśli chcesz wytrzymać psychicznie i fizycznie rób te rzeczy tylko do ukończonych gier :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 N o tak , ale narazie ukierunkowywuje swe prace do log temów ... Edit: Troszke z szpaq99 zmieniłem koncepcje i na koniec to powstało ... Ech , jak trudno robić animacje na kościach(ludzi itp.) w cinema 4D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 1. Czcionka: Dowolna 2. Miejsce: Jungla 3. Warunki pogodowe: Noc, Jungla, może być jeszcze deszcz. 5. Podróżnik ucieka przed czymś w junglii (coś jakby mgła) nagle się przewraca i za mgły wyłania się napis BC Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Boro , twoje będę robił dłużej , i nie lubię robić animacji na szkieletach w c4D ale co poradzić . I w jakiej czcionce to BC Studio ? Edit: Roki , oto twój filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 I w jakiej czcionce to BC Studio ? http://www.dafont.com/a-lolita-scorned.font Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zamiast tego ludzika co chce Boro Casso, możesz zrobić aby widok był z pierwszej osoby. Kamera biegnie przez tą dżunglę, przewraca się, odwraca no i ta mgła i logo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 @up No właśnie o to mi chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 czcionka: http://www.webpc.pl/czcionki/pokaz3488.html ale jak będziesz uważał że kiepska to jakaś Klasyczna miejsce wielkie staempunkowe miasto. Kamera szybko przechodzi przez uliczki. Aż dociera do dziedzińca. "wspina się" po murze na basztę i zbliża do zaniepokojonej straży człowieka powoli obraca się za jego głowę a w oddali na polanie widać nacierające koślawe steampunkowe pojazdy/czołgi i wo około nich ludzie. I później pojawia się napis Aloon warunki pogodowe słonecznie acz pochmurnie. czas trwania ile wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ło kurna , mówiłem że zbyt skomplikowanych nie będę robić ... Edit: BC Studio : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 aha, sory nie doczytałem ale w sumie miasto można zrobić z gotowych brył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 BC Studio : Brzydkie tło i brak mgły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 mogę ci jeszcze raz wyrenderować ale daj jakieś ładne tło ... Samemu wszystkiego nie znajdę ... Można zrobić mgłę (taki płomyk kulisty) o każdym koloru ale tylko nie czarnym ... pech ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 1. Czcionka:Unreal tu zanjdzies :) 2. Miejsce: Góry 3. Warunki pogodowe: Deszcz 4.Ile wyjdzie :P 5. hmph...jakies szumy górskich drzew ;) 6. Dam do credits :P Chce cos takiego zeby byli 2 goscie z kałachami i do siebie strzelali(pośród gór) i żeby sie kryli w czasie walki. Potem jeden strzeli 2 hedszota i się zacznie cieszyc. I wyskoczy napis: Konder Strike. Dało by sie zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Trudne , ale te ludzie mogą być byle jacy ?... Tylko twarz się weźmie lepszą , albo można też zrobić tak że narysujesz tych gostków tak jak na tym tutorialu : , czyli osobno ręce nogi itp. jak na tym filmiku... i zrobie im animacje w środowisku 3D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ludki mogą byc te z tutka tylko że jeden ubrany an czarno a drugi na białó :) e: spróbuje zrobic ludkow :) e2: Mam antytalent do grafy :/ jak napisałem Ludki mogą byc te z tutka tylko że jeden ubrany an czarno a drugi na białó :) (tylko ty je zrób ^_^ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 dobra ,ale dzisiaj juz mniena kompie nie bedzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Może byc jutro :P albo pojutsze ;d GML powod edycji: usuniecie emotki :O Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez kubal09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Przyjmiesz jeszcze? Potrzebuje krótki wstęp z logo Teamu. Może Ci się uda zrobić kopie orginału: Robiłem efekty specialne w programie PhotoDraw :P Plan zdarzeń: Kamera przemierza kosmos aż natrafia na gwiazdę. Następnie jest przejście i pojawia się napis (obrazek wyżej), a wokół niego latają planety. Potem poprostu pojawia się obraz z napisem. 1. Czcionka to PL President pogrubiona 2. Kosmos 3. Jak w kosmosie - próżnia to nic. 4. 25 - 30 sek. 5. W trakcie drogi prez kosmos użyj 3 space z mojego uploadu, a gdy pojawi się napis użyj dźwięku "left". 6. No chyba jasna sprawa z kredkami :thumbsup: Mogłbyś to zrobić do piątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 w sobote zrobię napewno , (o ile nie prędzej i o ile w sobotę mi przypomnisz :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a moje kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 napisałem na pw , niektozy sie nie doczytali ze robie w dni wolne i weekendy , w tygodniu brak czasu , za duzo nauki (jeszcze ta baba od matmy :censored: :death: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jak ci się nudzi to możesz zrobić też dla mnie. czcionka: Arial (łał, originalnie) pogoda:brak, po prostu niebieskie niebo gdzie: płaska podłoga, siatka ludzik składający się z sześcianów bez tekstur strzela z laserka w tarczę strzelniczą i wypala w niej literę M potem zbliżenie na tarczę i pod nią napis MakSoft. Tyle. Credsy gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dla mnie osobiście najlepsze loga to takie, w których jest sam napis ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie wyrabiam z filmikami :huh: . Do końca tygodnia nie przyjmuję już żadnych propozycji . Sprobuje zrobić jeszcze dla kubal09 ,atizam7 i Makary155 . Ale za to mogę zrobić teraz taki napis 3 wymiarowy z kanałem alpha albo bez jak kto woli . Mogę też zrobić buttony ... Ale o filmikach narazie zapomnijcie :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi