LolikZabijaka Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Cześć, chciałbym rozegrać ogólnogmclanową partyjkę w Unreala, pisałem na ten temat w gmclanowych ustawkach w grach, ale nikt nie zwrócił uwagi, więc zakładam temat. Kto chętny niech się tu zgłasza. P.S. Kto niechętny niech nic nie pisze. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ja bardzo chętnie, szczególnie że mi pod Wine lepiej działa niż na Windowsie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 więc mamy już pierwszego chętnego, może zagramy dziś o 21 : 00 ?? Są już 3 osoby 1.Ja 2.Mój Kumpel 3.Wezbir Max 16 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Max 16 osób Liczysz na cuda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A o którym Unrealu mówisz ? Ah o jedynce ? To przepraszam za posta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jedynka, zacna część ^^ . Mam gdzieś coś mi się wydaje na płycie więc dopisz mnie "ewentualnie". Jakby co to na kompie mam 2003 już zainstalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Chętnie bym pograł, ale tylko wieczorem - gdzieś tak po 23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ok przekładam na 23:00 podajcie nicki jakimi będziecie operować w grze mój to "Dominik" (takie moje imię :D) a kumpla "Terra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 też sie zgłaszam :) mój nick bartas :] edit: czyli nie gramy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 mam chwilowe problemy z netem, pogramy jutro ,moze bedzie wiecej osob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Może i lepiej, bo płyty nie znalazłem (a raczej szukałem słabo a 2 raz mi się nie chciało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Lolik zrób liste w pierwszym poście kto jest chętny. Na razie 1. ja 2.Lolik 3.kolega Lolika, 4.Webzir 5.KubaGM 6.Morrowind jeśli płyte znajdzie :) 7.Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Borek jest bardzo dobry w UT, może w święta by się skusił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja zagram bardziej niż chętnie :D Co więcej mogę postawić serwer, bo mam chello 10/1 i nie było problemów z pingiem jak inni grali. Tylko najgorzej będzie z wybraniem godziny grania, bo szczerze mówiąc dzisiaj nie dam rady, a jutro nie wiem jak ułoży się dzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Gra ktoś o 18:00 w UT? Borek będzie hostował. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ja moge zagrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ja zagram edi: zainstalowałem giere i mam za dobrego kompa i mi za wwolnno działa może ktośma na to patcha jak ktoś ma to niech da oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Że co? U mnie na dobrym kompie działa normalnie. Borek wróci za jakiś czas to coś poradzi. On jest ekspertem od UT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ja zagram, spróbuję namówić kolegę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Niech mi ktoś przypomni o 18 to zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ustaw sobie alarm w komórce na 18:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 na jakim trybie gramy ? EDIT @ 17:58 no, zaraz zaczynamy, dajcie namiar na serwer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No to gramy za 5 minut. IP serwera 89.75.92.11 Tryb DM, 30 Frag na normalnych mapach bez translocatora, game speed 100%, brak limitu czasu i bez modów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 a oże potem zagramy se w capture the flag ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No i to by było na tyle, bo na serwerze ostały się dwie osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Było nieźle :) tylko nie mieli żyleta pingów, a ja miałem lux, bo mój serwer :D. Kilka fotek poniżej :) SCREEN 1 SCREEN 2 SCREEN 3 SCREEN 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 borek sprecu i co wiesz co poradzić na mój problem liczę na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 To nie jest wina tego że masz za szybki sprzęt, tylko wina skopanego silnika. Zainstaluj Patch 436, ale wątpie żeby pomogło. W google znajdziesz bez problemu. Jeżeli błąd będzie nadal, to zmień zgodność gry na win 95 albo pokombinuj w opcjach, aby to zrobić wejdź do c:/unreal tournament/system/unreal tournament.exe i prawym - właściwości - zgodność. Tam powinny być opcje, pomieszaj trochę i może będzie działać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 sorry że nie mogłem grać ale miałem problemy z netem :( mam nadzieję że jeszcze kiedyś urządzicie partyjke? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No właśnie, ja też z chęcią zownuje kilka tyłków :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi