Nirvan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mam na dzieję że ten temat chociaż na jakiś czas będzie odwiedzany . Wszyscy co robią filmiki w gothicu to niech wstawiaja tu swoje produkcje . Na początek dam swój : Serial komediowy w świecie G1 . Tu będę wstawiał odcinki itp. Pomysły na nowe odcinki bardzo mile widiane , gwarantowane credits . Odcinek 1 cz.1/2 : Powrót Wrzodilli lub http://zwariowany.swiat.bezia.odcinek.1.cz.12.patrz.pl Mój pierwszy filmik w gothicu . Przygody bezia , to jest pół pierwszego odcinka. Aby dołączyć do obozu Ferdka będzie musiał przynieść kiszonego ogura , niby takie proste a jednak nie ... Odcinek 1 cz.2/2 : Powrót Wrzodilli Bezi uda się do obozu skinheadów i dowie się od I'Beera że xardas wie jak pozbyć się Wrzodilli , i dokona tego no i nareszczie będzie mógł się napić tej kawy gratis . (jak jeszcze nie działa to zaraz się przetworzy) Odcinek 2 : Rudy diaboł 5minut i 44 sec Muzyka z serialu Malcolm in the middle Z zespołu System of a down i Nefastus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 komediowy Fajnie, że muzyka w ogóle nie pasuje, teksty są idiotyczne i nieśmieszne tak jak scenariusz, a IVONA mnoży beznadziejność razy sto. TO JEST PRAWDZIWE KINO AKCJI! !! ! !!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wybacz McAngus, ale muszę się zgodzić z Flakiem. To tak jakbyś robił filmik po obejrzeniu tego poradnika: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dobra, widocznie się do tego nie nadaje , więc zaczynam robić gierkę typu heroes , tylko jak skończę 2 część pierwszego odcinka :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A co z Kronikami Równowagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Spoko . Przeżucam się na ogre lub irrlicht , brat musi se kupić laptopa bo komp jest w jego pokoju ,a do tego pokoju troszku daleko i nie wyrobie się z nauką c++ . w tym tygodniu już raczej kupi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A to ok, bo jak napisałeś że zaczynasz robić grę typu heroes to już się zaczęłem martwić, że tamten se odpuściłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dokończenie pierwszego odcinka : Odcinek 1 cz.2/2 : Powrót Wrzodilli Bezi uda się do obozu skinheadów i dowie się od I'Beera że xardas wie jak pozbyć się Wrzodilli , i dokona tego no i nareszczie będzie mógł się napić tej kawy gratis . (jak jeszcze nie działa to zaraz się przetworzy) A , i mi osobiście to najbardziej podobało się gothic prawdziwa historia : http://www.youtube.com/watch?v=VPhxSDnpar0 i gothic prawdziwa historia kontynuacja alternatywna (bardziej niż ta poprzednia) http://www.youtube.com/watch?v=WIooQGxq1hg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Nie muzyka z Malcolm in the middle, tylko piosenka They Might Be Giants wykonana na potrzeby tegoż serialu, ignorancie :( Poza tym - beznadziejne. Po dwóch minutach naprawdę bardzo, ale to bardzo się odechciewa. Niestety nie udało mi się zaśmiać. No i całość dobija jeszcze syntezator mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 lub http://zwariowany.swiat.bezia.odcinek.1.cz.12.patrz.pl Drugi link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ej no ;C jakość jest straszna, muzyka nie pasuje, nie śmieszne xD kurde masz tyle wzorców! Patrz na człowieka Wodę od Flaque, Prawdziwą historie... Flaque - Ezi39 - Gothic Sklejamy Quarrior - Gothic Prawdziwa Historia Ezi39 - Seria Gothic XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Flaque - Genialne :lol: Człowiek Woda stał się moim nowym bohaterem narodowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Człowiek Woda to klasyka przeróbek przecież. Wszyscy się na nim powinni wzorować, bo wymiata 8) Flaq, kiedy czwarta część? D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Człowiek Woda jest cool :D (ps. ja oglądam przeróbki sąsiadów michala240390) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Człowiek Woda jest cool :D (ps. ja oglądam przeróbki sąsiadów michala240390) Tak Człowiek Woda i jego przeróbki mają bardzo dużo wspólnego... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ale refresh Zrobilem dzisiaj z nudów 2 odcinek(znowu wszystko wymyślałem podczas robienia :/ ) Odcinek 2 : Rudy diaboł 5minut i 44 sec wiem wiem że słabo ale nie mam co robić a tylko to mi się chcialo :P PS.Jakby ktoś jeszcze nie zauwazył to jest człowiek woda epizod 4 by Flaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Woda 4 jest tylko gópim zakończeniem serii, ale flaque mi wytłumaczył już wcześniej, że lepiej skończyć serię i żeby była dobra, niż ciągnąć beznadziejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 No czwóreczka jest bez tego polotu znanego z poprzednich części, ale tej serii nigdy nie zapomnę. Laserowy chrząszcz i david hasslehoff to są dopiero postaci drugoplanowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Do tych, którzy nie robią filmików w Gothicu z IVONĄ: naprawdę bardzo trudno jest zrobić filmiki, które nie tylko nie odpychają od ekranu, ale do niego przyciągają, gdy widz chce się dowiedzieć, co dalej! Mój kolega (chodzi już do liceum) robi filmik w Gothicu z syntezatorem; już po pierwszej minucie spisałem go na straty... Moje ulubione filmiki: Gothic: Historia Prawdziwa i Gothic: Historia Prawdziwa: Kontynuacja Alternatywna. Ezi39 też jest świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 O boże, ale crap. Wyłączyłem po 30 sekundach, bo miałem nadzieję na poprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi