sfinkss Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Mam w swoim pokoju non-stop działający router, który też wysyła sygnały bezprzewodowo, zeby było jasne; ) Czy mają te fale wpływ jakiś na mnie? Na moje zdrowie/ciało dokładniej? ; ) (Jak spię jest on mniej więcej 30 cm ode mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zapewne tak samo jak komórka :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Na pewno w pełni zdrowe to nie jest, co jednak nie znaczy, że zaraz trzeba zaprzestać używania urządzeń działających bezprzewodowo. Ja po prostu wyłączam router na noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaczną rosnąć ci włosy w kroczu, wreszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 łał, harv, chcesz o problemach porozmawiac?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Router rozmiękczy ci mózg i przejmie kontrolę nad twoim ciałem, przemieniając się/ciebie w wyższą formę życia. Wyłącz go!!!!! :o tak na serio, to jakichś specjalnych efektów na tobie to raczej nie będzie miało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wyrosną ci macki. Na stopach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Będziesz miał owłosione stopy i okolice bikini ! :o Jak Hobbici ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wyłączać router na noc? Po co? Sfinkss, dodaj jeszcze komórki, naziemną telewizję, telewizję satelitarną, wszędobylskie wifi, mam wymieniać dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 I ten... elektrownie atomowe w Ukrainie ! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 gdybyś miał okulary przez które widać fale radiowe, to były by równie czarne jak byś obwiązał sobie paskiem oczy, nic byś nie mógł zobaczyć. Nasza ziemia sama w sobie tworzy fale, promieniowanie kosmiczne też, nie mówiąc o promieniowaniu organizmów żywych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A ja bałbym się tego owłosienia, o którym wcześniej mówiłem... Stary, żadna laska by Cię nie chciała :( Offtopic off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wyłączać router na noc? Po co?Żeby prąd oszczędzać, proste. :) Po co ma działać, skoro nikt z niego nie korzysta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A może ktoś korzysta ? Np. ściąga jakieś pliki na kompie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 No to się wtedy nie wyłącza? Ale po cholerę ma stać włączony jak wszystkie kompy w sieci są wyłączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi