baca Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak jak w tytule pisze, mi chodzi o naprawę pliku projektu gmk.(przy ładowaniu zawiesza się GM) Przez źle zapisanie utraciłem 2 miesiące pracy i mam pytanie czy istnieje jakiś program do naprawy go. albo chociaż odtworzenia go z pliku wykonawczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 lol, nędzna próba wyłudzenia dekompilatora... Jak nie umiesz go nawet znaleźć, to znaczy, że nie zasługujesz... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mi chodzi o naprawę a decompilator to ostateczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dawidds, ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tak, jak podeślesz mi link do swojej gry, mogę dać Ci GMK. Ale zanim to zrobię, to zadam kilka pytań na temat kodu, dla stwierdzenia, czy jesteś naprawdę autorem, ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dzisiaj już nie mogę jutro dodam jest to program i jak ci się uda to zrobić to będzie łatwo to sprawdzić ponieważ umieściłem tam moje dane pyzatym wiem co gdzie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No to dobrze, jak wiesz :) Od razu z grą możesz to info podać, to nie będę musiał już pytać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 O to link do mojego programu mogę tylko z góry podziękować. https://gmclan.org/up2092_3_Image_Wrapper.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Problem jest taki, że wszystkie grupy będziesz musiał robić na nowo ( wszystkie folderki znikają przy tworzeniu pliku wykonywalnego i nie mogą być przywrócone przez dekompilację ). Mam plik .gmk, ale gdzie tu pisze, że jesteś autorem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zobacz na opis pliku exe, tam jest napisane moje imię i nazwisko (Mateusz Bacławski) i MB Software(mojej wirtualnej firmy) EDIT: Nobody wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi