PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witajcie. Być może to mój ostatni post na tym forum, mianowicie jakiś czas temu dostałem propozycje pracy we Włoszech u rodziny, dobry zarobek, ale za to będę odcięty od internetu i w ogóle kompa na jakieś ponad pół roku, być może nawet na rok. Nie była to pewne wcześniej więc nie afiszowałem się z tym, ale dzisiaj dostałem wiadomość że to pewne i jutro mam wyjazd z Polski (dziś po 20 wyjeżdżam do Wawy), więc mam dla Was dwie propozycje: 1. Po rozmowie z Ranmusem uznaliśmy że można by wybrać nowego moderatora na moje miejsce (w końcu długo mnie nie będzie to i nie ma sensu kurzyć konta), więc podajcie tutaj propozycje osób które zasługują na miano nowego moderatora - można składać propozycje na siebie, ale każda propozycja musi zostać oparta jakąś reklamą proponowanej osoby (musimy wiedzieć czemu uważacie że dana osoba zasługuje na moda). Propozycje składajcie do 19:30, o 20:00 Ranmus oficjalnie zdejmie mi moda i przekaże wybranej osobie. 2. To tak nie związane z funkcją na forum: Jak wspomniałem, długo będę bez kompa, a więc moje prace się zmarnują i tutaj proszę aby zgłosiła się jakaś zaufana osoba, która będzie w stanie kontynuować pracę nad rozwojem całego XenoNa (kodem bydle już jest bardzo rozbudowane, ale postarałem się go w miarę opisać, tak więc ktoś dobrze znający c++ będzie w stanie rozgryźć kod w maksimum kilka tygodni). No i kwestia gier, zwłaszcza Soullanda, szkoda aby i on się zmarnował, zważywszy na zaawansowanie projektu (ale do 19 jeszcze zdecyduje o przekazaniu i jego kodu). Proszę aby osoby chcące otrzymać źródła do kontynuacji projektu zgłaszały się do 19:00, wtedy wybiorę odpowiednią osobę, a o 20:00 Ranmus prześle adres z linkiem do zaszyfrowanego 3 metodami mojego archiwum z całym kodem źródłowym silnika jak i jemu potomnych projektów. Dodam że to dla mnie ważne, bo projekt nie może się zmarnować! To tyle ode mnie. Ah, i na gg mnie nie znajdziecie już dziś pewnie do 19:00, właśnie się pakuję i przygotowuję pliki a potem czyszczenie dysku. Tak więc kilka słów ode mnie na koniec: Miło było mi tu z Wami na GMClanie, przyjemnie się warnowało, jeszcze przyjemniej zdejmowało warny z okazji dla jaj :D Będę Was wszystkich dobrze wspominał! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :D Moja propozycja: XxMichałxX. Chyba każdy się ze mną zgodzi. Wzorowe zachowanie, nienaganna opinia, szacunek wśród starszyzny tego forum, oraz nieprzeciętne umiejętności programistyczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Max, wbrew pozorom, ja mówię poważnie... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Marak na moda bo: jest mądry, pomaga mi tworzyć grę (teoretycznie :o), zna się ocenianiu gier, twierdzi że GM to kupa dla dzieci, jest mądry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jedyną naprawdę godną jeszcze zaufania osobą na tym forum to pozostał TeeGee, ale on ma inne rzeczy do roboty, a szkoda, bo by nam się na pewno przydał. Zaraz pewnie się największe nooby z tej strony się zlecą żeby dostać tego moderatora ... ja chyba wolę nie zastępować tego stanowiska i pozostawić wakat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Max, wbrew pozorom, ja mówię poważnie... -.-Ja też! XxMichałxX na moda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 rest in pieces ,gadamy właśnie hehe biznes się liczy człowieku i działaj,może zerżniesz jakieś włoszki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To żart primaaprilisowy, ya? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Cholibka, zacytuję: Max, wbrew pozorom, ja mówię poważnie... -.- To zgłosi się ktoś kto nie robi sobie jaj z sytuacji? PS. Teraz znikam, lookne jeszcze szybko o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 A ja się zgłoszę. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To może na razie nie dawać nowego moderatora i jak ktoś się znajdzie odpowiedni to wtedy dać mu moderatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Marmot, też byłbym za, bo na razie nikogo nie widzę odpowiedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ja moge na moderatora. :) Jestem przy komputerze codziennie około 5h. (jestem najlepszym informatykiem w szkole...) Troche się znam... To tyle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaczekajcie trochę z tym modem. Nie ma co na siłę wybierać. Jak inni moderatorzy kilka dni popracują bez PsichiXa to nic im się nie stanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 lol terror drone, masz 12 lat :thumbsup: i marny staż na forum. To może na razie nie dawać nowego moderatora i jak ktoś się znajdzie odpowiedni to wtedy dać mu moderatora?+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 @TERROR DRONE: 1. Na czym się znasz? Jeżeli na lepieniu pierogów, to zły adres... 2. Najlepszym Informatykiem w szkole jest nauczyciel od Informatyki, Ty o nie masz na razie nawet żadnego wykształcenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 potrzebny nam porzadny mod-gestapowiec :thumbsup: @TERROR DRONE: 2. Najlepszym Informatykiem w szkole jest nauczyciel od Informatyki, Ty o nie masz na razie nawet żadnego wykształcenia. różnie bywa! rózne pajace w szkołach uczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To może ja bo lubie ludzi zastraszać i pała mnie swędzi,co o tym myślicie? zioooooooooooooooomy! prima syfilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 heh za starych dobrych czasow drobiu mial przeciez moda pare dni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Propa, ja nie mówię o wiedzy, a o tym, kto tytułem informatyka może sie posługiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 czyli o ile wiem nie mamy zadnego informatyka na forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERROR DRONE Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Do gnyska: 1. Od sierpnia ucze się C++ . Na necie trochę tego jest... I jeszcze taką grubą książkę o C++ mam. (bardzo gruba :o ) 2. Jak taki jeden przestawił obraz na kompie (do góry nogami) to pani od informatyki myślała że monitor przestawił... Looknąłem w ich stronę i odrazu wiedziałem co on zrobił... Dopiero po kilku minutach zastanowienia pani wiedziała. (naumyślnie jej tego nie mówiłem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No dobrze, założywszy że PsichiX mówi serio (w co niestety trudno jest mi uwierzyć ;o) proponuję zrobić tak jak Marmocisz sugerował. W koncu nie tak dawno modem został Matthew, więc powinniśmy sobie jakoś poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 jakąś loterie odwalcie :P multi-modek czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hmmm, a może propa na moda :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ee tam moda, admina od razu co sie rozdrabniać bedziemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dawidds jak dla mnie. Btw. To raczej Prima Aprillis xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 ogólnie to rzucam w pi**u wszystkie projekty kto chce pliki zrodlowe tripa i lucky daya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Kroczek po kroczku i kto wie xD, no ale co jak dla mnie to byłbyś w sam raz, masz odpowiedni wiek( +18 ) robisz iste gry ^^ ( czyli znasz się na rzeczy ), tylko nie wiem jak z litością dla ludzi którzy coś zrobią ( złego ), poza tym ( ganja xD ) sądzę że jesteś zbitny ^^. Tak że mod jak w mordkę strzelił ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgadzam sie z Gnyskiem i Marmotem, Modow jest duzo, wczesniej bylo mnieij i sobie radzili. Ale tak wymienie dwie osoby, albo jedna, szkda ze lenin sobie poszedl: Pablo1517, Potrafi czasami skrecic regulamin, jednak wydae mi sie ze jest to powazna osoba, i odpowiedzialna. Nie wiem czy Saus jeszcze przychodzi na to forum, ale tez wydaje mi sie pozadna i szanowana osoba. Oraz Webzir, Zle zaczynal ale jest odpowiednia nastawiony jak na razie, rowniez uwazam go za pozadna osobe. Heh, pamietam ze ja kiedys chcialem zostac modem, a teraz sie smieje z tego. Dlatego ni eponizajcie TERROR DRONA, jest nowy, moze mazyc. BB Pzyhyks. PS Sprawa brzmi zbyt powaznie jak na Prime aprilis, do tego na pewno wtedy ten temat byl b wlozony do Valhalli a nie tu, bo se nabijacie posty tymji pogaduszkami. Tak mowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi