Pieter Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Co mi tam... I tak już nad tym nie pracuje, a może się komuś przydać. https://gmclan.org/up44_4_beltgenerator_os.html Nie dodałem tylko paczki oddzielonych przykładów które robiłem w osobnych projektach, do testowania, ale i tak powinno wam wystarczyć ;) have fun and good luck. Proszę o dodanie mnie i Tymona do credits, jeżeli ktoś wykorzysta patenty z tego projektu. Wszystkie dll'e poza img.dll są mojego autorstwa także... Creditsy za img.dll do nieznanego użytkownika GMC.yoyo~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Co mam napisać ? Gratuluję świetnego programu i już :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Nie musisz nić pisać ;p po prostu używaj do woli, jak to mawiają...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ha, pamiętam jak znalazłem ten program i w zasadzie to z niego cały czas korzystam i to najczęściej nie do usserbarów, tylko np. jako program który szybko można ściągnąć na dowolny komputer i zrobić podświetlenie, czy rozmycie, przy okazji moja sygnatura i wszystkie napisy ze strony o mnie były robione w beltgeneratorze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 i tak go wszyscy dekomilowali :P Przynajmniej w końcu będzie porządk w skryptach. :) Bóg zapłać :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 i tak go wszyscy dekomilowali :P Przynajmniej w końcu będzie porządk w skryptach. :) Bóg zapłać :-) mniej więcej dlatego wypuściłem OS ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeVenge Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 a do czego to w ogole jest? edit: aaaha do tego gdzies ten program kiedys widzialem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 ooo dawno tu nie byłem. Super!! GZ PIETER :) Bardzo mi sie podoba! Ale jak cos to jest błąd przy wybieraniu czcionki. - To tylko dla informacji 5/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Wow! Ty to zrobiłeś xD TO jest sławne przecież! 5/5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 noja, a niby kto inny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi