kubal09 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Proszę o: LOGO DO GRY: SZKIC NAPISY : (jakąś urywaną czcionką taką samą jak w menu): Start, Wczytaj, Credits, Pomoc, Koniec, Zapisz, Cele misji.(190x71 pixeli) Grafika : Cywilów w różnym kolorach ubrań, Strażników, Złodzieja(Z nożem, z łukiem),(wszystko w prawo, lewo, góra, dół).(61x86 pixeli) Skrzynki83x74 pixeli, drzewa125x165 pixeli , fotele 83x74 pixeli, łóżka 134x115 pixlei. Narazie to tyle. Wszystko TOP DOWN. Gra dzieje się w średnowieczu, więc proszę żeby był taki krój!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Ja mam skrzynkę tylko że 64x64. Normalna i zniszczona. Skrzynki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Gra dzieje się w średnowieczu, więc proszę żeby był taki krój!!! ... A w ogóle to to mi zbytnio nie przypomina skrzynki ;) Ale dzięki za staranie ^_^ Proszę o więcej!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Może być? 75x75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Tak :) Nadaje się na podłogę :) Zostało jeszcze: Proszę o: LOGO DO GRY: SZKIC NAPISY : (jakąś urywaną czcionką taką samą jak w menu): Start, Wczytaj, Credits, Pomoc, Koniec, Zapisz, Cele misji.(190x71 pixeli) Grafika : Cywilów w różnym kolorach ubrań, Strażników, Złodzieja(Z nożem, z łukiem),(wszystko w prawo, lewo, góra, dół).(61x86 pixeli) Skrzynki,drzewa125x165 pixeli , fotele 83x74 pixeli, łóżka 134x115 pixlei. Narazie to tyle. Wszystko TOP DOWN. Gra dzieje się w średnowieczu, więc proszę żeby był taki krój!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 https://gmclan.org/uploader/682/menu.png Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Adasiu, Gra dzieje się w średnowieczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Kurde,za bardzo w Hitmanowe klimaty poleciałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 A ja dam takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 A taka może być?? skrzynki ta zniszczona mi nie wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 No to jako skrzynka już prędzej :thumbsup: Chyba wykorzystam @Matyxon - Git :) Czekam na : NAPISY : (jakąś urywaną czcionką taką samą jak w menu): Start, Wczytaj, Credits, Pomoc, Koniec, Zapisz, Cele misji.(190x71 pixeli) Grafika : Cywilów w różnym kolorach ubrań, Strażników, Złodzieja(Z nożem, z łukiem),(wszystko w prawo, lewo, góra, dół).(61x86 pixeli) Skrzynki83x74 pixeli, drzewa125x165 pixeli , fotele 83x74 pixeli, łóżka 134x115 pixlei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Skąd bierzesz te dziwne wymiary? E: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Zróbcie więcej to jest git :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Fotel. Tylko że troche ciemny. Fotel Może być? E: Lepiej sobie go trochę rozjaśnij w jakimś programie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Przerobiłem trochę tamto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ba wszystko dobre :lol: No zostało wam jeszcze: NAPISY : (jakąś urywaną czcionką taką samą jak w menu): Start, Wczytaj, Credits, Pomoc, Koniec, Zapisz, Cele misji.(190x71 pixeli) (Napisy są proste czemu nikt nie robi :P ) Grafika : Cywilów w różnym kolorach ubrań, Strażników, Złodzieja(Z nożem, z łukiem),(wszystko w prawo, lewo, góra, dół).(61x86 pixeli) (Ludziki są trudniejsze ^_^ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Zrobiłem napisy tylko że jedne większe drugie mniejsze bo chciałeś 190x71. Napisy Mogą być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Moim zdaniem logo wygląda najładniej tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 OK Wszystko zostało jeszcze: Grafiki - Cywilów w różnym kolorach ubrań, Strażników, Złodzieja(Z nożem, z łukiem),(wszystko w prawo, lewo, góra, dół)(bo poco użyje image=angle (czy jakoś tak):D).(61x86 pixeli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Mój wieśniaczek :jezor: Edit: Chyba dałem nie ten rozmiar ale najwyżej sobie poszerzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Mój wieśniaczek :jezor: Toż to przednie skrzydła samolotu są. Ale spoko mi się takie skrzydła przydadzą. A nie, nie przydadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ok :thumbsup: Tylko te ręce troche dziwne są ;dd Proszę jeszcze o złodzieja z nożem i łukiem i strażnika z mieczem ;p e: zróbcie inne napisy na czarnym tle ok ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Thief jak chcesz mogę ci zrobić też w kształcie śmigła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi