kubal09 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Zrobiłem przykład minigolfa(z korzystaniem z faq itp. ale zrobiłem). Grafiki nie ma dobrej ale zawsze coś. Spacją strzelamy. Proszę o oceny: Link: minigolf_przyk_ad.gm6 E: Strzałkami zmieniamy kierunek szrzałki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 unknown varible object1 Proszę o index. Dziękuję panu, 1. Od razu błąd wywala jak spacje nacisnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Zaraz naprawię E: TO JEST DOBRE: minigolf_przyk_ad3.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 I tak pała. Co to w ogóle jest? Gracz wypuszcza spacją graczy którzy lecą przed siebie i nic się z nimi nie dzieje... Nie odbijają się od kamieni, do dołka nie wpadają. Co ten przykład w ogóle ma pokazywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Był błąd naprawiłem . Teraz wypuszcza piłki i jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Niech ci będzie ściągnę trzeci raz. I zmień link w pierwszym poście... Edit: Ok. Teraz już wszystko działa więc z czystym sumieniem mogę powiedzieć: pała. Wszystko poza jednym kodem na klockach. Piłki odbijają się jakoś nienaturalnie. Takie cuś to nawet XxMichałxX by chyba zrobił. Chociaż głowy bym se uciąć nie dał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 1... za całokształt bo nie ma tu co komentować... To ma być przykład minigolfa? zwykły przykład strzelania i kolizji i to do tego kiepski jak but ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Chyba mój W-F'ista niechciałby użyć tego przykładu xD. Też się zastanawiam, co on ma pokazywać? jak zrobić aby piłeczka leciała w direction strzałki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Takie cuś to nawet XxMichałxX by chyba zrobił. Chociaż głowy bym se uciąć nie dałHaha! :P A przykład, jak powiedzieli przedmówcy, pała. Rozumiem, że nauczyłeś się robić takiego minigolfa i się cieszysz, ale zaufaj - my umiemy zrobić lepszy... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 To nawet do *&$%&$% nie przypomina Minigolfa! Admini, apeluję o dołożenie zera do skali gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Takie cuś to nawet XxMichałxX by chyba zrobił. Chociaż głowy bym se uciąć nie dał smile.gif Takie 'cuś' to ja bym z palcem w du*ie zrobił w 2 sekundy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Wykażmy się ! Apeluje o taki temat do Ligi 24 ! :) A co do przykładu. To NIE jest minigolf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi