drobiu Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Taki sobie temat założyłem,bo przechodzę wszystkie skradanki,może o jakiejś nie wiem więc piszcie tutaj nazwę gry i kilka argumentów,które was przyciągnęły żeby zagrać.Można podawać gry 2d także,top downy,ogólnie wszystko co ma elementy skradanki,chciałbym większość przejść kiedyś. Gram w thiefa akurat,jest mroczna z klimatem,oprawa dźwiękowa ryje psychikę,dużo broni,dobre misje,zaawansowane AI,mnóstwo dialogów,dobry system skradania.He he grę mi polecił propa,jak ją ściągnąłem to leżała z tydzień,bo jakoś myślałem,że mi nie podejdzie klimat starych czasów,ale po treningu mnie wciągnęła,jest naprawdę dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Gorky 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Gorky 0 chyba to sprawdzę,szkoda,że nie napisałeś coś więcej o tym,brak argumentów <_< zastanowię się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Sam se znajdź, jeśli Ci na tym zależy. Ja dodam od siebie Gorky 02 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Splinter Cell: Chaos Theory. Moim zdaniem najlepsza gra cyklu. Naprawdę fajny klimat, bardzo rozbudowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Seria Splinter Cell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No dzięki przeszedłem wszystkie splinter cell tzn do 3,dobre są,czekam na kolejne tytuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Death to Spies, łazisz radzieckim agentem w czasie II wojny światowej... parę miesięcy temu do Clicka dołączone było. Bardzo mi się to spodobało. Gra ta jest bardzo podobna do Hitmana 2 i 3, zarówno pod względem interfejsu, jak i przebiegu rozgrywki. Co prawda chwilami jest sztucznie (np. strażnik nieróżniący się od innych, który jednak w odróżnieniu od innych rozpoznaje cię mimo przebrania) ale rozgrywka jest fajna i satysfakcjonująca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Death to Spies, łazisz radzieckim agentem w czasie II wojny światowej... parę miesięcy temu do Clicka dołączone było. Bardzo mi się to spodobało. Gra ta jest bardzo podobna do Hitmana 2 i 3, zarówno pod względem interfejsu, jak i przebiegu rozgrywki. Co prawda chwilami jest sztucznie (np. strażnik nieróżniący się od innych, który jednak w odróżnieniu od innych rozpoznaje cię mimo przebrania) ale rozgrywka jest fajna i satysfakcjonująca. dzięki chyba to sprawdzę,może napiszę gry z elementami skradanki które testowałem splinter cell manhunt hitman marc ecko edit:jeszcze prisoner of war jak ktoś coś zna to niech podaje :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Skoro wymieniono Splinter Celle i Gorky, to może seria Metal Gear Solid? Jak dobrze pamiętam, to pierwsza część była wydana na PC. Co prawda średnio pamiętam tą grę, bo grałem dawno temu, ale dość dobre wrażenie na mnie wywarła. Ze skradanek za to, najlepiej wspominam Splinter Cell Pandora Tommorow oraz Gorky 02, ale te były już wymienione :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 MGS się ogląda, nie gra w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay <- Cud , miód i orzeszki. Jak zagrasz, sam się przekonasz dlaczego. Chociaż lepiej poczekać an Assault on Dark Athena, bo dostaniesz odpicowaną podstawkę + zupełnie nową część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Gra jeszcze nie wyszła... ale dam ;] Killaway, grafika i filmiki przyciągają, ja sam codziennie rozglądam się za nowościami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 dobrze że wypisujecie,sprawdzam tytuły co podajecie,filmiki,recenzje :) sam chcę kiedyś zrobić jakąś skradankę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Taka gra Penumbra mi sie przypomniala. Moze nie do konca skradanka ale gra logiczna ze wspaniala fizyka w ktorej trza sie chowac przed stworami. Mniej wiecej skradanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Taka gra Penumbra mi sie przypomniala. Moze nie do konca skradanka ale gra logiczna ze wspaniala fizyka w ktorej trza sie chowac przed stworami. Mniej wiecej skradanka. no w sumie miałem to ale mało grałem,nawet dobre to otwieranie drzwi,podnoszenie przedmiotów,może sprawdzę kiedyś to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Rainbow Six Vegas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Prince of Persia Wszystkie Części,Chronicles of Riddick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Prince of Persia Wszystkie Części,Chronicles of Riddick prince of persie 1-3 też przeszedłem,po raz kolejny gram w warior withing bo fabuła mi się podoba i dahaka jak ściga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Rainbow Six Vegas :D Lol, nie da się w tym przejść niektórych misji bez jakiegoś motywu open fire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Coraz bardziej oddalamy się od motywów skradankowych. Prince of Persia? Już prędzej Doom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Seria Metal Gear Solid? Wyje**scie rozbudowana fabuła, klimatyczne, długie i baaardzo wciągające :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Metal Gear SolidSnake? Snake?! SNAAAAKEEEEE!1! Szkoda tylko, że w gruncie rzeczy dla posiadaczy konsol :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 thief seria przede wszystkim, hitman seria zaraz po nim, a oprocz tego chronicles of riddick, splintery ale juz jakies przejedzone są, mgs teoretycznie tez ale w praktyce trzeba mieć sonke, no i fakt faktem nie każdy umie zdzierżyć półtoragodzinne przerywniki co 10 minut :D A i manhunt, szkoda że dwójki nie zrobili na kompa bo na psp bardzo milo sie rozwalało pajaców. A no i beyond good and evil, moze nie do konca skradanka ale duzo elementow jest a klimat bajeczny doslownie i w przenośni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Szkoda tylko, że w gruncie rzeczy dla posiadaczy konsol :3 Pierwsza część była na pecety, o czym zresztą wspomniałem w swoim poście, który był o wiele wyżej, niż post Shyliosa w którym mówi o tym samym zresztą :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Pierwsza część była na pecety, o czym zresztą wspomniałem w swoim poście, który był o wiele wyżej, niż post Shyliosa w którym mówi o tym samym zresztą :/ . poprawka, druga część jest na PCty pierwsza o ile wiem nie. co nie zmienia faktu ze nie da sie w to na pc komfrtowo grac, pada nie da sie sensownie skonfigorowac (nie wiadomo czemu) a celowanie strzałkami to morderstwo z premedytacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja jedynkę przeszedłem na PC (na klawiaturze nawet ;o). Mówimy oczywiście o Metal Gear Solid, bo jeśli chodzi o serię Metal Gear to ta gra jest nawet częścią trzecią :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Tylko MGS 1 na PC, kolejne były tylko na PS2 ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 kto chce zrobić ze mną skradanke,ja będę kodzić a ktoś grafę :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 poprawka, druga część jest na PCty pierwsza o ile wiem nie. co nie zmienia faktu ze nie da sie w to na pc komfrtowo grac, pada nie da sie sensownie skonfigorowac (nie wiadomo czemu) a celowanie strzałkami to morderstwo z premedytacjąPad na usb nawet za 15zl sie klania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi