Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Tura wiosenna https://gmclan.org/index.php?liga24&act...tails&zm=65 Zadanie jest bardzo proste - trzeba stworzyć grę, która nawiąże do pojawiającej się powolutku za oknami wiosny. Mile widziane kwiatki, słoneczko i wiosenny klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Czyli wystarczy zrobić coś z Wiosennym klimacie?? Nasza postać kwiatki i słońce... A można zrobić resztki śniegu?? To biorę się do pracy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No nie, ja to mam szczęście... <_< Jak jest jakiś fajny temat to dowiaduje się o nim przed końcem tury, a jak jest beznadziejny temat to zaraz po rozpoczęciu. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Lol, przed jakim końcem tury? Na zrobienie gry masz 24h, a od rozpoczęcia minęło zaledwie 3.5h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Porawa : 28 h :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 @Dawidds: A czy ja napisałem, ze ta tura jest cool? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Podoba mi się jeden z tytułów nadesłanej gry: "zabij robaki niszczące ogród" ;D . Uwielbiam te nietypowe skojarzenia. Swoją drogą Gnysek, to jest tura nr 53. 52 to była z grami "retro". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 A ciekawe czy zostanę zdyskwalifikowany za motyw zimowy i "gorące" powitanie wiosny :P Zobaczymy czy coś z tego wymyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Heh... niezły pomysł ^^ Ja mam też platformówkę. Tylko w niej chodzi o zbieranie zimy xD Zbieramy śnieg i roztapiamy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Podoba mi się jeden z tytułów nadesłanej gry: "zabij robaki niszczące ogród" ;D . Uwielbiam te nietypowe skojarzenia. Albo to ta późna pora, albo to nie jest śmieszne xD. Możesz wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Fajna tura, może coś zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Albo to ta późna pora, albo to nie jest śmieszne xD. Możesz wyjaśnić? Napisałem, że podoba mi się tytuł, a nie, że jest śmieszny. Widać, że to ta późna pora, bo coś czytanie ze zrozumieniem Ci nie wyszło ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi