Robart Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Tytuł: My pacman Gatunek: arcade game Opis: No w sumie każdy wie kto co to jest Pacman,czerwona kulka z oczami i buźką którą zdobywamy punkty za pomocą lodów :jezor: . Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: brak Grafika: ja Muzyka: brak Screeny: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...54b9c59ab1.html Sorry ze dałem jeden screen ale alfa zawiera tylko jedną planszę więc nie ma co fotografować. Edit: Aktualizacja! Teraz Pacman to żółta kulka a bonusy to nie lody tylko niebieskie małe kulki. Screeny: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5b994f32bbdba47e.html sorry że znów tylko jeden screen jest <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Pacman to żółta kulka która zdobywa punkty za pomocą innych - mniejszych kulek :) Lepiej poustawiaj kulki do zbierania na całej planszy, a nie tylko miejscami lody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Hahaha,jaka zapowiedź,no doczekać się nie mogę. Prowokacja czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Kura, znowu jak pacan... Weź zrób coś porządnego na dłużej i ze swoją grafiką °.° ke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Dzisiaj jest prima aprilis czy coś,może święto clownów,nie mogę się doczekać tej ciekawej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakson Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Prima aprilis (łac. 1 kwietnia), dzień żartów – obyczaj związany z pierwszym dniem kwietnia, czy czasem to nie za miesiąc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Prima aprilis (łac. 1 kwietnia), dzień żartów – obyczaj związany z pierwszym dniem kwietnia, czy czasem to nie za miesiąc :D pewnie to zapowiedź żartu prima aprilis :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitero Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 up@ Drobiu-znawca się znalazł :/ Robart, nie wiem czy sens robienia gry którą przedstawia masa przykładów i która i tak nic nie wnosi do serii (może masz jakiś ciekawy pomysł na ulepszenie pacmana?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Idź z tym w politykę. Przeróbka przykładu, do tego beznadziejna, ale powodzenia. Grafika do wymiany na 100%, cała reszta też. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 @Jaklub Od kiedy oceniamy zapowiedzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 2/5 Chyba od zawsze są tu takie bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Od kiedy oceniamy zapowiedzi?? Od zawsze odkąd są ? <_< A co do gierki no to słabo się zapowiada. Grafika razi w oczy i widać, że z gm'a. PLUSY: -Brak MINUSY: -Grafika -Brak fabuły OCENA KOŃCOWA: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 A faktycznie, nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 No tak, w końcu co to za pacman bez fabuły... ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Wiesz prawie do każdej gry da się wymyślić fabułę tylko trzeba po prostu umieć. Nawet do takiego pacmana ujdzie wymyślić fabułę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Wiesz prawie do każdej gry da się wymyślić fabułę tylko trzeba po prostu umieć. Nawet do takiego pacmana ujdzie wymyślić fabułę. Według mnie do każdej. Pacman: Pacman smażył sobie frytki gdy nagle spaliła mu się frytkownica i musiał iść do sklepu kupić nową. Niestety nie stać go było żeby ją kupić. Zbierał pieniądze po mieście i przechodził dalej aby dostać się do sklepu. Lol. Głupie, ale jest. Zawsze jak się ma wenę można wymyśleć coś lepszego. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 I tak by nikt jej nie czytał, ale jak lubisz te ciągnące się dialogi w pasjansie to ja nic nie mówie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 O jezu, przerobiony przykład i nie zmienił nawet grafiki :o.Tu nie ma co oceniać 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 On nie zajrzał na forum od pokazania tego tematu ;) Dajcie temu już spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 jeśli autor tej gry już nie ma pomysłów na jakiekolwiek elementy gry, to ja mogę je zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi