Maximal Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Głosujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Niektórzy chyba nie grali w gry 8-bitowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dokładnie tak. To samo pisałem w shoutboxie. Wszystkie gry poza jedną wcale nie są 8bitowe :/. Ale za to Kosmoludek to coś pięknego :D bije ładnym oldschoolem i sam fakt, że autor wybrał melodię z Duck Tales na NES daje mu u mnie ogromnego PLUSA! Wszystko co jest na tej liście http://www.gametrailers.com/player/41663.html zasługuje na szacunek oldschoolowego gracza :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ja wszystkie grafiki zapisywałem w palecie 8-bitowej edit : poza tymi malowanymi w kilka sekund w GMie . I poza menu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Jeszcze jest coś takiego jak pixelkowa grafika i pewien rodzaj animacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 no właśnie,grafika tej contry nie wygląda jak np. stare dobre mario na nesa :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Lol, mogłem wystarować. :confused: Nie wiedziałem, że tak niski poziom będzie. Jedyna słuszna gra - gra Newmana. @TytanMcAnguns: Ty wiesz jaki był temat tej tury? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ej lol, a ja protestuję. Nie zrobiliście tematu na forum i o turze dowiedziałem się dopiero pół godziny przed zakończeniem zbierania gier. A na pewno ja i Stasio byśmy coś zrobili, bo temat akurat nam odpowiadał. ECH Z resztą żadna gra nie jest 8-bitowa lol, gra newmana ma anti-aliasing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Temat na forum? Przecież na stronie głównej była jak wół wielka ramka z informacją. =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Z resztą żadna gra nie jest 8-bitowa lol, gra newmana ma anti-aliasing. ...co nie zmienia faktu że jest najlepszą z pokazanych gier, pod względem grywalności jak i dopasowania do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja antialiasingu w grze Newmana nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja także nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Widać flakowi żal stringi ściska :P Ale za późno na żale, pilnujcie ze stasiem następnym razem kiedy tura startuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 No tak, tylko że nie daliście żadnych info na forum, a na stronę główną nie zaglądam, bo i po co, miśki. A stringi to może ty nosisz, nie wiem :) Ja antialiasingu w grze Newmana nie widzę. A ja widzę:) Wiem, że nie jest zamierzony, bo to wina fullscreena. http://img261.imageshack.us/img261/9341/kosmoludek.png Co nie zmienia faktu że newman jest fajny lollololo. Aha, i nie płaczę, bo mam lepsze rzeczy do roboty niż tworzenie wirtualnych łez, tylko zgłaszam zażalenie, chyba mogę p; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 To nie jest antyaliasing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Zresztą odpal sobie NESa i popatrz z bliska na obraz na telewizorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 To też jest antyaliasing? :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi