Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Po próbie włączenia GM wyskakuje mi okienko o treści ,,Error #5 You tried to run this software twice, or don't have the full permissions. In this case contact your administrator" a po kliknięciu OK wyskakuje jeszcze jedno ,,Softwrap file error4" i trzecie okno ,,Error: Inconsistent files" Sprawdzałem w panelu sterowania i moje konto jest ustawione jako administrator komputera prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Pirat? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 nie :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 tzn Kolega kiedyś mi przyniósł pirata ale ja nie wziąłem. A co nas to interesuje. Double post. Warn +1. Level up! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Pirat Windows?? xD żart ;P Pobierz jeszcze raz tego gm;a tylko z innej strony. Pirata gm'a?? lol gm jest darmowy no chyba że go z crackowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezyr Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie chcę nic mówić ale to brzmi jak wykręt. Przyznaj się, gnysek Cię niezbije :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Tego jeszcze nie próbowałem ale miałem instalacje na dysku i próbowałem chyba ze 5 razy to reinstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie wiem czy pirat. Wiem tylko że z nieoficjalnej strony ściągnąłem. A co nas to interesuje. Double post. Warn +1. Level up! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Co próbowałeś?? pobierz og nowa z oficjalnej strony yoyogames :) tamta wersja na 100% powinna Ci działać jesli to nie wina instalki. EDYTUJ POSTY!!!!!!!! A NIE PISZ NOWYCH!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Spróbuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ja to w ogóle nie wiem, od kiedy oprogramowanie pobiera się z nieoficjalnych stron. Przecież to na kilometr śmierdzi trojanami, wirusami i podpuchą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Gnysek: zgadzam się. Odinstaluj tą wersję co masz bo nie wiadomo nawet czy to gn jest. Pobierz go stąd: yoyogames ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie działa dalej. :crying: z tej strony http://www.yoyogames.com/gamemaker/try_download pobrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 No, bo teraz to już pewnie nic na komputerze Ci nie zadziała. Przeskanuj go ładnie antywirusowo, zresetuj i zobacz raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Próbowałem. Zeskanowałem osobne pliki jak i zeskanowałem cały system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 A co za windowsa posiadasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 A masz w ogóle antywirusa? P.S: Gnysek: dajcie w menu głównym na widoku linki do pobierania GM6.1 i 7.0 to unikniemy takich tematów w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Windowsa XP (Oryginalnego) żeby nie było.A antywirus to mam Avast ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Zobacz czy w procesach nie masz już GMa włączonego :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie ma, ale nie wiem jak się zapisuje ale nic takiego typu Gm, Game maker itp nie znalazłem w procesach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 kazałem mu zresetować kompa, więc nie powinien mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Sprawdź czy Ci pójdzie po usunięciu folderu YoYoGames z Mój komputer\Dokumenty udostępnione\Softwrap\. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kardo McBlack Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Dalej nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Sprawdź czy Ci pójdzie po usunięciu folderu YoYoGames z Mój komputer\Dokumenty udostępnione\Softwrap\. Snake - mam do Ciebie prośbę. Jak zrobić, aby nie robił się ten folder po włączeniu GM-a, zapisaniu gry itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malaczek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Kardo McBlack A jakiego masz GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 @up Na pewno gm7, Softwrap jeszcze nie był w 6.1. A nie korzystasz z żadnych "loaderów" do pełnej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Ja mam coś podobnego jak otwieram dwa GMK w jednym czasie, muszę odczekać aż otworzy się pierwszy projekt, a potem drugi. Oczywiście legal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Hmm, pewnie jedyne wyjście to pokasować wpisy z rejestru, oraz foldery Sowtwrap w Ustawieniach Lokalnych i Danych Aplikacji (o ile tam będą) w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 hehe, właśnie se włączam Game Makera i mam to samo (tzn. te errory), przy okazji bezpośrednio na dysku C tworzy mi foldery Config, Fonts i Softwarp i plik Global.sw2, spróbowałem kilka możliwości i jak dałem PPM i uruchom jako administrator (mam viste), to zadziałało, ale na wersji Little, pomimo, że mam pro i i tak stworzyło sobie te foldery na C :huh: tak więc co to ma w ogóle być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Pluskwa milenijna z opóźnionym zapalnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi