Kamilek Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Team Fortress 2 Call of Duty 1, 4, 5 CS 1.6 non steam TrackMania Nations Forever osu! Almora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Dodaj mnie do Counter-Strike 1.6 i do Soldat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Diablo II LoD 1.12a CBN :twisted: mam barba 22 poziom i szukam teamu do zabicia diablo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Track Mania Nations Forever Painkiller Gore Quake III Arena Almora Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłaszam się do Soldata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 GTA IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Soldat i tjibja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Battlefield 2142. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Battlefield 2148 CS 1.6 Warcraft 3 TFT CoD 4 v. 1.7 Heroes 3 ew. Soldat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Battlefield 2142 Battlefield 2148 Ponieważ nie znam tej gry to mówię: WAT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 http://www.jucaushii.ro/images/boxshot/upl...eld_2142_pc.jpg FeniksPyLy się zbija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ponieważ nie znam tej gry to mówię: WAT? 2142, nie ma 2148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 TrackMania Nations Forever TrackMania United Forever Call of Duty 4 Quake 3 Arena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ludzie, jak piszecie o CS, to piszcie, czy chcecie grać w STEAMowego czy NONSTEAMowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ludzie, jak piszecie o CS, to piszcie, czy chcecie grać w STEAMowego czy NONSTEAMowego. Ja jakbym miał grać to w CS: S ale w steamowego, nie piracę gier od valve :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ludzie, jak piszecie o CS, to piszcie, czy chcecie grać w STEAMowego czy NONSTEAMowego. No to może niech przy każdej grze ludzie piszą czy oryginalna czy pirat ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Soldat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja tez Soldat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Warcraft 3 DotA Heroes of Might and Magic 3 Soldat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Zara bedziemy klan w Soldacie zakladac :o Mamy ekipe 10 graczy :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja też Diablo 2: LoD bo tam widzę pytajnik przy mnie w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Soldata moge sciągnąć, troche grałęm. Ale ogólnie nudnawo xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja jakbym miał grać to w CS: S ale w steamowego, nie piracę gier od valve :P CS:S ssie. Kup sobie lepiej na Allegro klucz do CS, to dostaniesz przy okazji wszystkie części Half-Life 1, Team Fortress Classic, Condition Zero, Day Of Defeat, Deathmatch Classic i Ricochet. A klucz kosztuje jakieś 20zł, oryginalny oczywiście i nie musisz się męczyć grając w badziewie zwane CS:Source, bo masz wtedy oryginalną najlepszą multiplayerową grę - CS 1.6 Zara bedziemy klan w Soldacie zakladac Mamy ekipe 10 graczy Już był kiedyś GMCLANowy klan Soldata. Całość się skończyła na tym, że klan miał jakichś 20 graczy, z czego regularnie grało 5 osób, a do tego każdy mecz przegrywaliśmy. No to może niech przy każdej grze ludzie piszą czy oryginalna czy pirat ;[ Chodzi mi tylko o to, że chciałbym zorganizować grę w CS 1.6, dlatego chcę wiedzieć, czy większość ma oryginały czy piraty, bo dzięki pewnemu updatowi nie da się z oryginalnego CS grać z ludźmi co mają pirackiego i musiałbym się zdecydować, czy organizuję granie w Steamowego czy Nonsteamowego. A jak nikt nie podaje, to ja nie mam jak ustalić, czy więcej osób ma go na Steamie czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Noo.... to kto wysyła smsa? (na klan of course) ^^ trzeba ustalić, żeby 43498736 osób nie próbowało EDIT: Aaaalbo co się szczypać, poprostu mówię, że ja wysyłam na lidze soldat (PL).. BTW jest jakaś nie wiem angielska strona z klanami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Lepiej celować w ligi wyższych lotów od tej Polskiej Ligi Soldata: http://www.esl.eu/pl/soldat/ Mam na myśli ligę 6v6 oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ok, kto założy drużynę? Nie chcę być znowu odpowiedzialny za wszystko, daje mi to z mniejsza po tyłku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja moge, jak cos zaliczam sie to spyow, czesto biora LAW i sie po katach kryje. Pisac kto chce dolaczyc, i w jakiej rol;i jest najlepszy. Jak cos to morro dawaj jakies tipy, pierwszy raz to robie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Chyba ściągne soldata xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Aha, nie zapomnijce dodac emaila. wszystko dziala, rejestrowac sie i podawac maile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 hmmm ja bym bardzo chętnie zagrał w Diablo I, nawet zrobiłem temat na ten temat (ale mi się napisało ) :D :D ale nikt się w końcu nie zalogował na Battle.net może tym razem będą jacyś chętni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi