Hanjuso Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 kiedy w szkole proboje otworzyc jakas gre zrobiona w gm to wyskakuje mi taki blond jak to 'naprawic' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zainstaluj DirectX bo właśnie dll'a z tych sterowników brakuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Gooman prawi mądrze. Ale i tak, kopalnia dll'i to www.dll-files.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Stycznia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 To nic nie da. Musisz miec DirectX 8.0 lub nowszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Potwierdzam. Ostatnio ten sam problem miałem na TI w szkole. Zainstalowałem DirectX i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Stycznia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Bo pewnie w szkole mają Windowsa NT od oświaty labo windowsa 98 od oświaty (to takie gdzie nick: student5a pass: starta, itp.). Na tych kompach jest niższa wersja niż 8.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Nick: student5a pass: starta to chyba zależy od sposobu "prowadzenia" sieci. Np. u nas w podstawówce i gimnazjum win są z oświaty, z tym, że w podstawówce facetka się nie znała prawie wcale na sieci i zostawiła tak, jak ma w podręcznikach, a w gimnazjum każdy uczeń ma własne konto... PS.: Żeby za bardzo offa nie było to mam pytanko odnośnie tematu: Czy D3D8 w treści błędu oznacza co najmniej dx8, a np D3D9 dx9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Chyba nie, bo tak naprawdę direct X9 ma numer 4 :P (start>uruchom>dxdiag). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 a mam pytanie odnośnie dirct X'a czy można te biblioteki direct X'a wsadzić do folderu gry żeby nie wymagała go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 To się raczej nie uda :] Próbowałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 szkoda :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Słuchaj. DirectX jest tak popularny, że nie trzeba go wsadzać nigdzie. Wystarczy w Wymaganiach Sprzętowych napisać: DirectX 8.0 lub wyższy. EDIT: Poza tym, jaki byłby sens, dodawać do gry ok. 10mb DLLi? Nie lepiej kazać wgrać DirectX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 ale wiesz wolałbym już wsadzić od razu do folderu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 A instalując np. Call Of Duty, to wgrywał się directx do katalogu z grą? Nie... Tylko jak chciałeś, to mogłeś włączyć instalator DX, jeżeli miałeś za starą wersję w systemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 no wiem ale naprzykład ktoś chcę sobie moją gre zainstalować w kawiarence gdzie ma dostęp tylko do konta gościa i jak ma sobie zainstalować directX'a jak nie można z gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Poprosić kasjera o wgranie DX :P . Pozatym, w większości kafejek jest DX wgrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi